Delovanje:
Novi Shiseido Bio-Performance je futuristički pristup kozmetici koji se pokreće naprednim bio-tehnologijama koje potiču potencijal onoga što je moguće da kozmetika postigne. Najnoviji proizvod Skin Filler dolazi iz Shiseidovog 40 godina revolucionarnog istraživanja hijaluronske kiseline kako bi proizveo veliki proboj u tehnologiji hijaluronske kiseline, i kako bi pomogao u postizanju dramatičnih rezultata na koži.

 

Skin Filler se sastoji od dnevne i noćne aplikacije sa dva seruma koja poboljšavaju izgled kože na molekularnom nivou. Noću, Infill Serum precizno unosi skupljene molekule hijaluronske kiseline duboko u vašu kožu. Sledećeg jutra, serum za potpuno proširenje je dizajniran da proširi molekule nazad na njihovu originalnu veličinu kako bi stvorio dodatni sloj koji zadržava vlagu i podiže kožu za podignut izgled. Infill Serum (za noć) ima za cilj čvrst, elastičan izgled, sa tehnologijom koja šalje kompaktne molekule hijaluronske kiseline u dublje slojeve¹. Serum za potpunu ekspanziju (za dan) ima za cilj podignut izgled, sa tehnologijom koja preoblikuje te molekule u njihovu prvobitnu veličinu u koži, za stvaranje dodatnog sloja koji zadržava vlagu i pomaže da se koža podigne.

 

Tehnologija MolecuShift uspešno skuplja molekule hijaluronske kiseline kako bi prodrla dublje¹ u slojeve kože i obnovila nivoe hijaluronske kiseline. Shiseido originalni pristup ispunjava kožu novim životom, jer Infill Serum i Full Expansion Serum deluju kao partneri kako bi pružili puni potencijal kože i osećaj čak 5 godina mlađe². Shiseido Skin Filler je dizajniran da uspešno kontroliše oblik i veličinu molekula hijaluronske kiseline, smanjujući ih na kompaktnu veličinu za dublje prodiranje¹ u unutrašnje slojeve kože kako bi se potpunije popunili i proširili unutar volumena kože za čvršći, podignuti izgled.

 

¹Stratum corneum.

²Ispitano je 106 osoba koje su probale medicinsku kozmetiku.

Izvor: Shiseido.

 

Način upotrebe:
Primena preko noći: Za najbolju praksu, koristite Infill Serum pred spavanje za isporuku hijaluronske kiseline u kožu preko noći. Koristite nakon sredstva za čišćenje i pre hidratantne kreme. Nanesite jednom na ruku i zagladite lice.

Dnevna primena: Sledećeg jutra nakon sredstva za čišćenje i pre hidratantne kreme, koristite serum za potpunu ekspanziju dizajniran da proširi molekule hijaluronske kiseline do njihove originalne veličine u koži kako biste popunili veći volumen. Nanesite jednom na ruku i zagladite lice.

Izbegavajte direktan kontakt sa očima. Ako dođe do kontakta, dobro isperite oči vodom. Za prvu upotrebu pritisnite pumpu nekoliko puta da biste pokrenuli protok seruma. Čuvati dalje od direktne sunčeve svetlosti i visokih temperatura.

 

Sastav:
Infill Serum (Night): WATER / AQUA / EAU, DIPROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., BUTYLENE GLYCOL, MAGNESIUM CHLORIDE, GLYCERIN, PEG / PPG-17/4 DIMETHYL ETHER, SODIUM HYALURONATE, PEG-6, PEG-32, HYDROXYETHYL UREA, LAURYL BETAINE, LACTIC ACID, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, PEG-150, PPG-13-DECYLTETRADECETH-24, TRIETHANOLAMINE, SODIUM CITRATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, AMMONIUM LACTATE, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE.

 

Full Expansion Serum (Day): WATER / AQUA / EAU, DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, DIPROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL, GLYCERIN, BEHENYL ALCOHOL, TRIETHYLHEXANOIN, SILICA, PHYTOSTERYL / OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, AMINOPROPYL DIMETHICONE, TRIFOLIUM PRATENSE (CLOVER) FLOWER EXTRACT (TRIFOLIUM PRATENSE FLOWER EXTRACT), LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, BUPLEURUM FALCATUM ROOT EXTRACT, BATYL ALCOHOL, HYDROGENATED PALM OIL, BEHENIC ACID, ELAEIS GUINEENSIS (PALM) KERNEL OIL, PEG-60 GLYCERYL ISOSTEARATE, PEG-10 DIMETHICONE, ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL, TOCOPHEROL, SODIUM METAPHOSPHATE, POTASSIUM HYDROXIDE, SODIUM METABISULFITE, CINNAMOMUM CASSIA BARK EXTRACT, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 2 x 30ml

005680013379

Pregled

Napišite vaš komentar

Bio-Performance Skin Filler 2x30ml

Skin Filler pokreće originalna Shiseido MolecuShift tehnologija koja smanjuje i proširuje molekule hijaluronske kiseline kako bi se pozabavila volumenom kože za čvršći, mladalački izgled iznutra. Shiseido Bio-Performance Skin Filler je proizvod sa dva seruma za punjenje i proširenje koji oplemenjuje izgled vaše kože lica na molekularnom nivou.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje