Delovanje:
Ublažite prve bore i suzite pore sa novim Eucerin Hyaluron-Filler Skin Refining serumom. Ovaj ultra lagani serum sadrži tri ključne aktivne supstance - hijaluronsku kiselinu, glikolnu kiselinu i mlečnu kiselinu za svilenkasto glatku kožu. Ova formulacija sa antioksidansima takođe štiti kožu od slobodnih radikala i oštećenja od agresivnih supstanci iz okruženja.

 

U istraživanju, 97% ispitanika je potvrdilo da im je koža meka, 88% se slaže da su fine linije ublažene, a 91% kaže da koža posle upotrebe Hyaluron-Filler Skin Refining Seruma nije masna.¹

 

Eucerin Hyaluron-Filler Skin Refining serum je pogodan za kožu koja pokazuje prve znakove starenja kao što su fine linije, proširene pore ili gruba koža bez sjaja. Ultra lagana i nemasna tekstura čine ovaj serum idealnim rešenjem za osobe sa masnom kožom ili za korišćenje kao podloge za šminku.

 

Kliničke i dermatološke studije su potvrdile veoma dobru efikasnost i podnošljivost na koži. Pored drugih kliničkih i dermatoloških studija, sprovedena je i studija samoprocene preparata¹ koja je uključila 240 žena starosti između 25 i 34 godine sa kožom koja je pokazivala prve znake starenja. One su prijavile sledeće rezultate posle četiri nedelje redovne upotrebe preparata:

 

- potvrđuju da im je koža glatka: 97%

- sužava pore: 93%

- ublažava prve linije: 92%

- ne ostavlja kožu masnom na dodir: 91%

 

¹Beiersdorf AG, samoprocena preparata, decembar 2019. godine.

Izvor: Eucerin.

 

Pogodan za sve tipove kože uključujući i kožu sklonu aknama. Nemasna tekstura, brzo se upija. Odlična podloga za šminku.

 

Način upotrebe:
Posle čišćenja i tonika, nanesite ga kao sledeći korak u vašoj jutarnjoj ili večernjoj rutini nege kože. Preparat može da poveća osetljivost kože na sunce tako da obavezno koristite hidratantnu kremu sa SPF zaštitom posle upotrebe preparata, kao i nedelju dana nakon prestanka njegove upotrebe. Uveče nanesite hidratantnu noćnu kremu nakon preparata. Za najbolje rezultate, koristite u kombinaciji sa drugim preparatima u Eucerin Hyaluron-Filler liniji.

 

Sastav:
AQUA, ALCOHOL DENAT, GLYCERIN, LACTIC ACID, GLYCOLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, GLUCOSYLRUTIN, ISOQUERCITRIN,SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, CITRIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TRISODIUM EDTA, PARFUM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680012657

Pregled

Napišite vaš komentar

Hyaluron-Filler Skin Refining serum 30ml

Ultra lagani serum za lice koji sužava pore i popunjava prve fine linije, sa antioksidativnom zaštitom. Ovaj anti-age serum za svakodnevnu upotrebu, popunjava bore i istovremeno štiti od zagađenja iz okoline. Za svilenkasto glatku kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje