Delovanje:
Anti age serum za sve tipove kože. Kako starimo, proizvodnja hijaluronske kiseline u našoj koži opada zbog čega se na koži formiraju bore i ona izgleda starije. Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrat sa 3X efektom deluje protiv ovog procesa:

 

1. Popunjava: Hijaluronska kiselina dugog i kratkog lanca hidrira i popunjava bore.

2. Stimuliše: Antioksidans, saponin, stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline same kože do 256% i štiti kožu od sobodnih radikala.

3. Štiti: Enoksolon smanjuje degradaciju hijaluronske kiseline više od 50%.

 

Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrat je intenzivan serum protiv bora koji je formulisan za svakodnevnu upotrebu u kombinaciji sa Eucerin Hyaluron-Filler dnevnom i noćnom kremom. Lagana formulacija kombinuje hijaluronsku kiselinu kratkog i dugog lanca, glicin saponine i enoksolon radi ciljanog pristupa vidljivom popunjavanju čak i dubokih bora.Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima kože dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja*, prodire u dublje epidermalne slojeve gde popunjava duboke bore. Glicin saponini stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama kože gde se duboke bore formiraju. Antioksidans, glicin saponin, podržava proizvodnju hijaluronske kiseline u dermalnom sloju gde se formuraju duboke bore i štiti od negativnog uticaja slobodnih radikala. Enoksolon štiti hijaluronsku kiselinu same kože od degradacije.

 

*U poređenju sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja se takođe koristi u formulaciji.

 

Kliničke i drematološke studije:

Kliničke i dermatološke studije su potvrdile veoma dobru efikasnost i podnošljivost na koži. Nekomedogen. Odlična podloga za šminku. Nelepljiv. Brzo se upija.

 

Eucerin Hyaluron-Filler linija sadrži jedinstvenu kombinaciju hijaluronske iseline dugog i kratko lanca:

 

- Hijaluronska kiselina dugog lanca: ostaje na površini kože i poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima epidermisa gde se javljaju fine linije i bore

- Hijaluronska kiselina kratkog lanca: molekuli koji su 40 puta manji* u odnosu na molekule kod hijaluronske kiseline dugog lanca. Hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire dublje u epidermalne slojeve gde stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline same kože, na taj način obnavljajući hidrataciju na mestima gde se javljaju dublje bore. U većini formulacija hijaluronska kiselina se kombinuje sa bioaktivnim antioksidansom glicin saponinom koji prodire još dublje, u dermalne slojeve kože, na taj način stimulišući proizvodnju hijaluronske kiseline i hidrataciju na mestu gde se javljaju diuboke bore. Pored toga on štiti kožu i od slobodnih radikala.

 

Nova generacija Hyaluron-Filler preparata takođe sadrži enoksolon, aktivni sastojak koji usporava degradacije hijaluronske kiseline kože time što inhibira hijaluronidazu.

 

Rezultat: 200% više hijalurona. Fine linije i bore su vidljivo popunjene. Za glatku, blistaviju, i podmlađenu kožu.

 

*Standardna jedinica za merenje mase atoma je kilo Dalton (kDa). Hijaluronska kiselina dugog lanca ima 2000 kDa a kratkog lanca ima 52 kDa. One su obe sadržane u formulama Hyaluron-Filler i Hyaluron-Filler + Elasticity.

 

Način upotrebe:
Dobro protresite ampulu pre otvaranja. Nanesite dva puta dnevno na čistu kožu pre dnevne nege protiv bora, koristeći nežnih pokreta da nanesete preparat, koncentrišući se na borama pogođene predele. Izbegavajte kontakt sa očima.

 

Sastav:
Voda, Cyclomethicone, Glycerin, Lauroyl Lysine, Methylpropanediol, Glycine Soja Germ Extract, Arginine HCL, Sodium Hyaluronate, Dimethiconol, Sodium Chloride, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Phenoxyethanol, Parfum.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 6x5ml

11009608

Pregled

Napišite vaš komentar

Hyaluron-Filler Koncentrat 6x5ml

Nova generacija Hyaluron-Filler: anti-age dnevna krema sa hijaluronskom kiselinom, saponinima i enoksolonom. Za sve tipove kože. Vidljivo smanjuje fine linije i bore za podmlađen izgled kože. Pospešuje efekte popunjavanja bora Eucerin Hyaluron-Filler Dnevne i Noćne kreme. Anti-age serum sa 3X efektom: popunjava, stimuliše i štiti. Usporava procesa starenja kože. Za vidljivo glatku, blistaviju, i podmlađenu kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje