Delovanje:
Nuxe je prvi među proizvodima za negu koji koristi 100% prirodno mikrofluidno inkapsuliranje. Super serum [10] sadrži 95% pažljivo iazbranih moćnih sastojaka prirodnog porekla. U središti njegove veganske¹ formule je prirodna hijaluronska kiselina i hiljade mikrosfera iz frakcionisanih biljnih ulja, koja pružaju izuzetno delovanje protiv starenja. Vrhunac prirode i senzualnog iskustva doživite osvežavajući osećaj i lakoću seruma u kombinaciji sa svilenkastim dodirom mikrosfera za poptpuni užitak. Božanska tekstura i suptilan miris biljnih nota. Čist užitak: 100% žena voli njegovu teksturu⁴. Super serum [10] saveznik svih tipova kože u borbi protiv starenja. Ključan anti-age proizvod, koji se upotrebljava pre dnevne i/ili noćne kreme.

 

¹In-vitro test.

²IQVIA – PharmaOne Pharmatrend – anti-age tržište za žene (82B5 i 82D2A) u apotekama u Francuskoj – MAT september 2020. – u količini.

³IQVIA – PharmaOne Pharmatrend & Paratrend – Tržište za negu tela za žene (82F1E i 8K6), u apotekama i parafarmacijama u Francuskoj – MAT jul 2020. – u količini i vrednosti.

⁴Test upotrebe – 31 žena – % zadovoljstva kod žena nakon 28 dana upotrebe.

⁵Dobijeno od ricinusovog ulja.

Izvor: Nuxe.

 

Način upotrebe:
Otvoriti serum, pritisnuti poklopac kako bi ispraznili pipetu. Držeći poklopac na dole vratiti pipetu u bočicu. Podići prst sa poklopca dok je pipeta još u serumu. Pipeta je napunjena do pola što je dovoljno za lice, vrat i dekolte. Serum naneti na vrhove prstiju, lagano spojiti priste i naneti na kožu.

 

Sastav:
AQUA / WATER, GLYCERIN, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, BETAINE, PROPANEDIOL, NIACINAMIDE, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, COCO-CAPRYLATE / CAPRATE, CASTOR⁵ OIL / IPDI COPOLYMER, LEONTOPODIUM ALPINUM CALLUS CULTURE EXTRACT, CARBOMER, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM / FRAGRANCE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, HYALURONIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, SODIUM HYALURONATE, PASSIFLORA INCARNATA EXTRACT, ALCALIGENES POLYSACCHARIDES, BENZYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, DEHYDROACETIC ACID [N4601/A].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680012793

Pregled

Napišite vaš komentar

Super Serum [10] Le concentré anti-âge universel 30ml

Super serum [10] je nastao udruženim znanjem laboratorije Nuxe na području anti-age kozmetike² i ekspertize o uljima³, koji su broj 1 u francuskim apotekama. Novi ključni anti-age proizvod za sve tipove kože.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje