Delovanje:
MonoDermà® A15 sadrži čist vitamin A (Retinol) u koncentraciji od 0,15%. Vitamin A je od velike važnosti za kožu jer je odgovoran za stalno obnavljanje epitela, mehanizmom ćelijske obnove. Retinol je prirodni regulator životnog ciklusa ćelije, reguliše keratinizaciju i zaštitu epitelnih ćelija. Retinol je pokazao efikasnost u prevenciji i odlaganju starenja: dodatno inicira proces regeneracije ćelija stimulacijom produkcije kolagena i elastina, vrši blagu eksfolijaciju i process omekšavanja čime se smanjuje dubina bora.

 

MonoDermà® A15 je indikovana za anti-aging zrele kože, daje licu mekoću, odmoran izgled, značajno smanjujući diskoloritet. Monodermà A15 je takođe indikovana za tretman kože sklone aknama: Retinol reguliše produkciju sebuma, minimizuje proširene pore i učestvuje u normalizaciji kože što je značajno za prevenciju stvaranja mitisera. MonoDermà® A15, zahvaljujući inovativnom pakovanju MonoDermoDose®, vašoj koži obezbedjuje aktivan sastojak u čistom stanju. Sadržaj ne dolazi u kontakt sa vazduhom i svetlom, a kako je bez parfema, boja i mirisa, garantuje maksimalnu sigurnost i podnošljivost i za najosetljiviji tip kože.

 

Način primene:
Proizvod koristiti uveče. MonoDermà® A15 može da se koristi u ciklusima u trajanju od jednog do dva meseca, koji mogu da se ponove nekoliko puta godišnje. Preporučuje se upotreba u periodu jesen – zima. Ukoliko je vaša koža osetljiva, proizvod u početku koristite svake druge večeri, da bi se vaša koža postepeno navikla na retinol. Na očišćenu i osušenu kožu naneti jedno pakovanje MonoDermoDose®. Jedno pakovanje je dovoljno za područje lica i vrata. Posle nanošenja MonoDermoDose® A15, na lice možete da nanesete bilo koji drugi kozmetički proizvod. Jače ili slabije izraženo perutanje koje se javlja u toku tretmana predstavlja posledicu delovanja samog proizvoda. U toku prvih nekoliko dana tretmana može da se pojavi prolazno crvenilo i blagi osećaj peckanja; ukoliko ovi simptomi ne nestanu, obustavite upotrebu proizvoda. Ukoliko imate osetljivu kožu, proizvod nemojte da nanosite na predeo oko očiju. Proizvod nemojte da upotrebljavate istovremeno sa drugim tretmanima za piling kože. Iako nisu utvrdjene kontraindikacije za primenu retinola na koži u kozmetičkim dozama, proizvod nemojte da koristite u periodu trudnoće. U slučaju intenzivnog ili dugotrajnog izlaganja suncu, preporučuje se upotreba kreme sa visokim zaštitnim faktorom.

 

Sastav:
0,15% vitamina A.

  

Pakovanje: 10 mekih kapsula x 0.5ml

11017198

Pregled

Napišite vaš komentar

MonoDerma A15 (10 mekih kapsula x 0.5ml)

Sprečava i odlaže starenje kože. Koriguje duboke bore. Podstiče obnavljanje ćelija. Vrši blagi piling/omekšava kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje