Delovanje:
Vitamin C je esencijalan nutrijent koji, budući da ga organizam ne proizvodi, mora da se dodatno unosi. Unošenje Vitamina C primenom direktno na kožu je prvi izbor u regulisanju nedostatak vitamina C u koži. L-askorbinska kiselina, oblik vitamina C koji organizam koristi, višestruko je korisna. Izmedju ostalog, L-askorbinska kiselina stimuliše sintezu kolagena, sprečava oštećenja izazvana ultraljubičastim A i B zračenjem, doprinosi izbeljivanju hiperpigmentacije kože.

 

Upravo zbog navedenih karakteristika, vitamin C (L-askorbinska kiselina) koristi se za usporavanje starenja kože, kod diskoloracije kože (i u prevenciji diskoloracije kože posle tretmana laserom) i kao adjuvantna terapija kod nekih oblika dermatoza.

 

MonoDermà® C10, zahvaljujući inovativnom pakovanju MonoDermoDose®, vašoj koži obezbeđuje aktivan sastojak u čistom stanju. Sadržaj ne dolazi u kontakt sa vazduhom i svetlom, a kako je bez parfema, boja i mirisa, garantuje maksimalnu sigurnost i podnošljivost i za najosetljiviji tip kože.

 

Način primene:
Na očišćenu i osušenu kožu naneti jedno pakovanje MonoDermoDose®. Sadržaj meke kapsule jednom do dva puta dnevno na odabrane delove kože. Samo za spoljnu upotrebu. Jedno pakovanje je dovoljno za područje lica i vrata. Posle nanošenja MonoDermoDose® C10, na lice možete da nanesete bilo koji drugi kozmetički proizvod.

 

Sastav:
10% vitamina C.

  

Pakovanje: 28 mekih kapsula po 0,5 ml

11014707

Pregled

Napišite vaš komentar

MonoDerma C10 (28 mekih kapsula x 0.5ml)

Vitamini u slobodnom obliku, minimalnoj količini, bez konzervanasa, mirisa i boje. MonoDermà® C10 sadrži čist vitamin C u koncentraciji od 10%. Sprečava nastajanje hiperpigmentacija na koži. Sprečava starenje kože. Održava elastičnost kože. Anti-oksidantno i fotoprotektivno dejstvo (sprečava oštećenja izazvana UVA i UVB zracima). Stimuliše sintezu kolagena. Neutralizuje dejstvo slobodnih radikala.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje