Delovanje:
Glikolna kiselina - sastojak koji važi za standard u nezi kože, a koji koriste dermatolozi. Efikasno pomaže u otklanjanju slojeva mrtvih ćelija, sa koncentracijom od 10%.

 

Način upotrebe:

Sadržinu ampule stavite na dlan, pa zatim nanesite na očišćenu kožu lica i vrata. Nakon nanošenja, dobro isprati ruke i nastavite sa uobičajenim koracima nege.

 

Izbegavajte nanošenje u predelu očiju i usana. U slučaju da proizvod dođe u kontakt s očima, odmah isperite vodom. Ako se nakon upotrebe na koži javi osećaj nelagode, smanjite količinu nanošenja sve dok se koža ne privikne na proizvod. Nemojte nanositi pre intenzivnog izlaganja suncu, a ujutru nanesite proizvod sa zaštitnim faktorom SPF. Ovaj proizvod nije prilagođen za osetljivu kožu. Proizvod nije za piće niti ubrizgavanje. Držite van domašaja dece.

 

Sastav:
AQUA/WATER, GLYCOLIC ACID, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., SODIUM HYDROXIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SODIUM HYALURONATE, ASCORBYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 7x1.3ml

005680011011

Pregled

Napišite vaš komentar

Revitalift Laser X3 Renew ampule 7x1.3ml

Revitalift Laser ampule su sedmodnevni tretman sa efektom pilinga, namenjene koži lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje