Delovanje:
Glikolna kiselina predstavlja moćan aktivni sastojak, poznat kao eksfolijant koji uklanja mrtve ćelije kože. Revitalift gel za čišćenje lica sa glikolnom kiselinom ima efekat pilinga i uklanja nečistoće i mrtve ćelije. Trenutno: koža je glatkija i sjajnija. Iz dana u dan: koža je obnovljena, a pore su vidno umanjene. Dermatološki testirano. Eko-dizajnirana tuba, ambalažna plastika (tuba + poklopac) sadrži 11% manje plastike od ranijih L'Oréal Paris tuba od 150ml. Tuba je napravljena od najmanje 25% reciklirane plastike.

 

Glikolna kiselina je najmanji član porodice alfa-hidroksi kiselina (AHA). Ona brzo i lako prodire u epidermis kože. Zbog svoje visoke efikasnosti u stimulaciji deskvamacije (uništavanjem međućelijskih veza), dermatolozi je u visokim koncentracijama (20% do 70%) koriste za površinski piling. Istraživanja su pokazala da upotreba niskih koncentracija glikolne kiseline u svakodnevnom kozmetičkom tretmanu ubrzava odstranjivanje mrtvih ćelija sa površine kože, ujednačava ten, zaglađuje površinu kože i poboljšava njen kvalitet.

 

Način upotrebe:
Ujutru i uveče nanesite malu količinu na vlažno lice i nežno utrljajte kružnim pokretima. Isperite vodom. Izbegavajte kontakt sa očima. U slučaju kontakta, temeljno isperite.

 

Sastav:
AQUA / WATER, COCO-BETAINE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SORBITOL, GLYCERIN, GLYCOLIC ACID, TRIETHANOLAMINE, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, DISTEARETH-100 IPDI, PARFUM / FRAGRANCE, SALICYLIC ACID, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, MENTHOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, DISODIUM EDTA, LINALOOL, STEARETH-100, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680013699

Pregled

Napišite vaš komentar

Revitalift Resurfacing Gel Wash (gel za čišćenje lica sa glikolnom kiselinom) 150ml

Revitalift gel za čišćenje lica sa glikolnom kiselinom ima efekat pilinga i uklanja nečistoće i mrtve ćelije.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje