Delovanje:
Uklonite tragove prethodne noći hidratantno-mineralnim sredstvom za čišćenje koje kožu čini svežom i čistom. Formirajući laganu i mekanu penu sa vodom, pruža izuzetno nežno čišćenje bez nagoveštaja agresije. Kombinuje kompleks od 70 negujućih minerala, uključujući cink, i Biothermov jedinstveni čisti termalni plankton - Life Plankton™.

 

Pena za pranje lica bogata mineralima formulisana sa kompleksom od 70 minerala uključujući cink stvara bogatu kremastu penu za nežno čišćenje kože i efikasno uklanja prljavštinu i šminku. Sadrži Life Plankton™ bogat hranljivim materijama za izuzetno umirujući efekat. Lako se ispire bez isušivanja kože. Ostavlja kožu lica pročišćenu i zdravog izgleda.

 

Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Način upotrebe:
Navlažite lice vodom, a zatim nanesite proizvod na dlan, stvarajući penu sa vodom. Nežno umasirajte u lice kružnim pokretima izbegavajući područje oko očiju. Temeljno isperite mlakom vodom.

 

Sastav:
Isobutane, Aluminium Chlorohydrate, Aluminium Sesquichlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Isododecane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Allantoin, Dimethiconol, Perlite, Limonene, Linalool, Eugenol, Citral, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680011351

Pregled

Napišite vaš komentar

Biosource Fresh Foam Hydra-Toning Cleanser 150ml

Biotherm pena za čišćenje lica za normalnu do mešovitu kožu.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje