Spisak proizvoda po brendu BIOTHERM

Blue Therapy Revitalize Day 50ml

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dnevna krema protiv starenja koja hidrira, popravlja i daje zdravu, blistavu kožu lica zahvaljujući svojim ružičastim, blistavim mikro biserima. Formula dnevne kreme Biotherm Blue Therapy Revitalize pruža mlađu, intenzivno revitalizovanu kožu i oživljenog izgleda. Koža je duboko hidrirana, čvršća, fine linije i bore se čine smanjene.

Blue Therapy Cream Night 50ml

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Primetili ste da vaša koža pokazuje znake preranog starenja ili imate zrelu kožu kojoj je potreban oporavak? Otkrijte Biotherm najbolju noćnu kremu za lečenje vidljivih znakova vremena: stručna noćna regeneracija kože lica. Blue Therapy Night je krema za lice sa Alaria Esculenta, ekstraktom poznatim kao „Alge mladosti“, koji pruža snažnu noćnu regeneraciju. Koža je tokom noći zaštićena od spoljašnjih agresora i sposobna da se oporavi od znakova preranog starenja.

Aquasource Night Spa 50ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Biotherm Aquasource Night Spa predstavlja rešenje za nadoknadu vlage i intenzivnu hidrataciju kože lica tokom noći. Otkrijte noćno spa iskustvo i hidrirajte kožu dok spavate. Aquasource kultna formula za hidrataciju uhvaćena je u ultra-bogatu teksturu i kao maska za lice. Probudite se s hidriranom kožom, koja je zaglađena i umirena. Iz noći u noć, koža lica izgleda transformisano, linije dehidratacije izgledaju ujednačeno, a ten je svežiji.

Waterlover Sun Milk (SPF50) 200ml

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Biotherm Waterlover Sun Milk SPF50 je topivi losion za sunčanje za lice i telo koji pruža veoma visoku zaštitu kože. Ovu zaštitu može da koristi cela porodica, uključujući decu od 3 godine. Ovo mleko za sunčanje sadrži sastojke odabrane da poštuju vodenu sredinu. Boca ovog proizvoda je razvijena da smanji uticaj na životnu sredinu i sastoji se od 100% reciklirane plastike koja se može dodatno reciklirati, baza formule je biorazgradiva do 99%, a filteri za sunce su ekološki testirani.

Waterlover Sun Mist (SPF30) 200ml

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Biotherm Waterlover Sun Mist SPF30 je UVA/UVB sprej za zaštitu od sunca za lice i telo koji daje osećaj svežine prilikom primene. Ultra lagana tekstura je providna i brzo se upija. Pogodno za osetljivu kožu. Boca ovog proizvoda je razvijena da smanji uticaj na životnu sredinu i sastoji se od 100% reciklirane plastike koja se može dodatno reciklirati, baza formule je biorazgradiva do 99%, a filteri za sunce su ekološki testirani.

Proizvod dodat za upoređivanje