Spisak proizvoda po brendu BIOTHERM

Biosource Hydrating & Softening Toner (za suvu...

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Toniranje kože je jedan od najvažnijih koraka vaše svakodnevne rutine nege kože lica. Ovaj meki i osvežavajući tonik dopire do dubokih nečistoća koju obična sredstva za čišćenje ne mogu. Više od običnog tonika, deluje kao piling, oslobađajući kožu lica od nečistoća i mrtvih ćelija, otkrivajući njen prirodni sjaj. Tonira i ostavlja kožu lica čistom i svežom.

Biosource Eau Micellaire 200ml

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Biotherm predstavlja Biosource micelarnu vodu za brzo i efikasno čišćenje kože lica. Ovaj proizvod deluje kao rešenje u zahtevnom savremenom svetu. Biosource totalna i instant micelarna voda za čišćenje pruža sveobuhvatno iskustvo čišćenja, a dodatno uklanjanja šminku kombinujući efikasnost koje štedi vreme i pruža nežno rešenje za kožu.

Biosource Hydrating & Tonifying Toner (za...

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Toniranje kože je jedan od najvažnijih koraka vaše svakodnevne rutine nege kože lica. Ovaj osvežavajući tonik za lice dopire do dubokih nečistoća koju obična sredstva za čišćenje ne mogu lako da uklone. Biotherm Biosource Hydrating & Tonifying Toner je više od običnog tonika, deluje kao piling, oslobađajući kožu od nečistoća i mrtvih ćelija, otkrivajući njen prirodni sjaj. Tonira i ostavlja kožu čistom i svežom.

Gelée Micellaire Biosource 150ml

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Prva Biotherm tehnologija protiv adhezije za kožu lica u formuli koja se topi. Gel za čišćenje sa Life Plankton™ sastojkom sadrži mikro-zrnca za svakodnevni nežni piling u savršenoj harmoniji sa svim tipovima kože, čak i sa osetljivom kožom. Oslobađa kožu od nečistoća i mrtvih ćelija, koža je stimulisana, zaglađena, zdravija i ujednačena, ten je trenutno blistav.

Life Plankton™ Essence-In-Mask (6 komada)

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Biotherm Life Plankton™ Essence-In-Mask maska za lice će maziti i brinuti se o vašoj koži lica. Ova maska prosvetljuje i osvežava kožu, dubinski hidrira, intenzivno hrani, i ulepšava izgled kože lica uopšte. Life Plankton™ Essence-In-Mask je hranljiva maska za jednokratnu upotrebu koja umiruje i vlaži kožu, dok joj ujedno daje obnovljen sjaj, bez obzira na godine i tip kože. Sadrži 5% Life Plankton™ sastojka, koji pomaže koži svojim regenerativnim svojstvima, a takođe pomaže u umirivanju i hidrataciji kože. Maska je napravljena od organskog pamuka.

Proizvod dodat za upoređivanje