Delovanje:
Nivea Clear Up trake uklanjaju višak sebuma sa zapušenih pora i čiste kožu od nečistoća, čineći ten osveženim, a pore vidljivo umanjenim. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži. Koristite jednom nedeljno kao deo uobičajene nege lica.

 

Aktiviraju se vodom i u kontaktu sa mitiserima i nečistoćama temeljno čiste kožu lica. Zahvaljujući izuzetno nežnoj vuni, prilagođavaju se svim delovima lica, posebno nosu. Pružaju osećaj sveže kože zahvaljujući blagom mirisu limuna.

 

Način upotrebe:
Koristite jednom nedeljno kao deo uobičajene nege lica. Pre upotrebe pažljivo pročitajte uputstva i mere opreza označene na pakovanju.

 

Sastav:
Polyquaternium-37, Silica, Aqua, Glycerin, Polysilicone-13, PEG-12 Dimethicone, Titanium Dioxide, Sodium Citrate, Methylparaben, Citral, Limonene, Geraniol, Linalool, Parfum.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 6 komada

005680011774

Pregled

Napišite vaš komentar

Skin Refining Clear Up Strips (trake za uklanjanje mitisera) 6 komada

Nivea Clear Up trake uklanjaju višak sebuma sa zapušenih pora i čiste kožu od nečistoća, čineći ten osveženim, a pore vidljivo umanjenim.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje