Delovanje:
CeraVe hidratantna emulzija bez pene i bez sapuna nežno uklanja prljavštinu i ulje, a istovremeno povećava hidrataciju kože nakon samo jedne upotrebe.

 

Pogodno za normalnu do suvu kožu. Čisti i hidrira bez narušavanja zaštitne barijere kože. Bez mirisa. Bez sapuna. Hipoalergeno. Nekomedogeno. Sa 3 esencijalna ceramida za zaštitu prirodne barijere kože. Sadrži hijaluronsku kiselinu. Preporučena upotreba u kombinaciji sa CeraVe hidratantnom negom za lice.

 

Razvijena sa dermatolozima, CeraVe misija je da obnovi i održi barijeru kože za sve kroz efikasnost, sigurnost, usklađenost i dostupnost. CeraVe proizvodi za negu kože sadrže mešavinu tri esencijalna ceramida (ceramida 1, 3 i 6-II), masnih kiselina i hijaluronske kiseline za obnavljanje funkcije barijere kože i održavanje dugotrajne hidratacije samo jednom upotrebom. CeraVe je *Br. 1 brend za hidratantne kreme u Sjedinjenim Američkim Državama koje preporučuju dermatolozi i sada je dostupan u preko 40 zemalja širom sveta.

 

*IQVIA, ProVoice anketa, podaci za 12 meseci od januara 2022. godine.

 

Način upotrebe:
Koristite ujutru i uveče. Nanesite na mokre ruke i umasirajte u kožu, a zatim temeljno isperite.

 

Sastav:
AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, STEARYL ALCOHOL, CETYLE ALCOHOL, PEG-40 STEARATE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, GLYCERYL STEARATE, POLYSORBATE 20, ETHLYHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, SODIUM HYALURONATE, XANTHUM GUM, CARBOMER, TOCOPHEROL, CERAMIDE EOP.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 236ml

005680012484

Pregled

Napišite vaš komentar

Hidratantna emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu 236ml

Hidratantna i umirujuća emulzija za čišćenje za normalnu do suvu kožu lica i tela. Posebno formulisana za osetljivu kožu lica koja je normalna do suva i sklona iritacijama, uključujući ekceme.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje