Delovanje:
Hibridno sredstvo za uklanjanje šminke i čišćenje sa šikuvasa krečom koji balansira barijeru kože lica. Jedinstvena formula se pretvara iz gela u ulje i konačno u mleko za božansku udobnost dok čistite kožu lica. Nežno otapa nakupljenu prljavštinu i čvrstu šminku za prirodnu završnu obradu. Ostavlja ostatke kože bez osećaja zatezanja i isušivanja. 2-u-1 nežan, ali moćan gel za čišćenje na bazi ulja. Ima trenutni uticaj na kožu, čineći je mekšom i podatnijom nego ranije bez izazivanja suvoće*.

 

Rezultati efikasnosti proizvoda:

95% je reklo da im ne isuši kožu lica

93% je reklo da im koža lica izgleda mekše

90% je reklo da im koža lica izgleda podatnije

 

Šikuvasa je posebno citrusno voće Okinave koje raste u izobilju u toploj i vlažnoj klimi ostrva u Japanu. Kroz opsežno istraživanje za WASO proizvode, Shiseido je otkrio da šikuvasa može da bude neverovatno korisna komponenta nege kože i da pruži brojne prednosti kao što su podrška funkciji barijere kože i vlaženje mlade kože**. I ne samo to, njegov ekstrakt kore sadrži mnogo polifenola (flavonoida) i poznato je da ima pozitivne efekte ne samo na kožu lica već, i na telo.

 

Ključna tehnologija i sastojci:

 

Ekstrakt japanske šikuvase: ovaj jedinstveni ekstrakt pomaže u održavanju barijere kože*. Štaviše, formula gela na bazi ulja na bazi japanskog šikuvasa ekstrakta takođe pomaže u očuvanju zdravog izgleda kože.

 

Triple Clear Cleansing Technology: svaka od 3 faze teksture sredstva za čišćenje pomaže u uklanjanju šminke, viška sebuma i nečistoća u porama bez uklanjanja vlage i otkriva zdravu blistavu kožu.

 

Ulje šafranike i ulje semenki grožđa**: ključni sastojak koji pomaže u rastvaranju šminke i sebuma iz pora kože, istovremeno pružajući omekšavajuće, antioksidativne prednosti za održavanje zdravije kože bez brige.

 

Imajući na umu udobnost i bezbednost, ovo sredstvo za čišćenje je dizajnirano da stvori jedinstveno iskustvo koje koži pruža proces teksture u 3 faze, od gela do ulja i na kraju mleka. Svaka faza teksture pomaže da se nežno otklone naslage dok je udobna i pogodna za lice, oči i usne, izbegavajući moguću iritaciju na osetljivim područjima.

 

Shiseido se trudi se da proizvodi budu čisti, zbog čega kažu “ne” neželjenim sastojcima. Waso se bavi osnovama, fokusirajući se na maksimiziranje prednosti onoga što je dokazano da funkcioniše, kao i davanje prioriteta reciklaži i recikliranju kao cilju minimiziranja otpada. Na primer, Shiseido koristi obnovljenu vodu iz proizvodnje soka od jabuke kako bi smanjio ukupnu potrošnju vode. Ujedno, Shiseido radi zajedno sa poljoprivrednicima na pomoći u revitalizaciji lokalne ekonomije.

 

Waso je poštena nega kože koja donosi lokalne japanske super sastojke direktno sa farme, na vaše lice. To je inovativna moć japanskih botaničkih preparata koja je iskorišćena da podstakne prelepo zdravu kožu bez brige. Kombinovanom snagom nauke i prirode, Waso je u stanju da stvori uzbudljive, čiste i održive proizvode koji efikasno deluju na fundamentalno poboljšanje stanja kože i otkrivaju iskrenu prirodnu lepotu u svima.

 

*Izvor: Shiseido. Testiranje sprovedeno u Francuskoj, na 101. ženi starosti od 18 do 34 godina nakon jedne aplikacije.

**In vitro.

 

Način upotrebe:
Kao prvi korak u rutini nege kože, iscedite kapljicu višnje na ruku i umasirajte preko suve kože da biste uklonili šminku i nečistoće. Kada završite, isperite vodom i nežno osušite lice mekim peškirom. Koristite tokom jutarnje i večernje rutine nege kože kako biste osigurali čistu kožu.

 

Poklopac sadrži prirodne materijale koji vremenom mogu promeniti boju/teksturu. Ovo ne utiče na kvalitet proizvoda. Obrišite tečnost ili prljavštinu sa poklopca i čuvajte na suvom mestu. Obrišite otvor pakovanja i čvrsto vratite poklopac nakon upotrebe. Čuvati dalje od direktne sunčeve svetlosti i visokih temperatura. Držati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima. Ako dođe do kontakta, dobro isperite oči vodom.

 

Sastav:
POLYDECENE, CETYL ETHYLHEXANOATE, SORBITOL, WATER(AQUA/EAU), GLYCERIN, ISODODECANE, DIMETHICONE, DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE, SUCROSE STEARATE, PPG-15-BUTETH-20, BUTYLENE GLYCOL, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, XANTHAN GUM, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER, SODIUM METAPHOSPHATE, TOCOPHEROL, CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT, DIPROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL, TRISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, IRON OXIDES (CI 77492), BHT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680011333

Pregled

Napišite vaš komentar

Waso Shikulime Gel-To-Oil Cleanser 125ml

Shiseido Shikulime Gel-to-Oil Cleanser je hibridno sredstvo za uklanjanje šminke i čišćenje sa šikuvasa krečom koji balansira barijeru koji uklanja nečistoće, višak sebuma i šminku bez isušivanja kože. Počevši od mekane gelaste teksture, sredstvo za čišćenje hvata nečistoće, a zatim se transformiše u svilenkasto ulje, uklanjajući čak i vodootpornu šminku bez uklanjanja vlage i otkriva čistu blistavu kožu koja je sveža i revitalizovana.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje