Delovanje:
Ova maska sadrži Satokibi šećernu trsku koja cilja na sebum i koja pomaže u sprečavanju budućih začepljenja kože i podstiče kožu zdravog izgleda tokom vremena. Jedinstveni biljni pilingi u formuli takođe pomažu u uklanjanju mrtvih ćelija od strane mikroba, otkrivajući kožu koja je bebi glatka.

 

Ključne prednosti proizvoda:

- 21% manje vidljivih pora i mitesera u jednoj upotrebi*

- ostavlja kožu glatkom, mekšom i odmah detoksifikovanom*

- bogata kremasta tekstura stvara opuštajuće kućno iskustvo lica tako što se čvrsto i udobno prijanja uz kožu.

 

Satokibi je japanska šećerna trska koja se uzgaja na ostrvu Mijako, ostrvu bogatom koralima i mineralima na Okinavi u Japanu. Koristeći kombinovanu snagu prirode i nauke, Waso je ugradio Satocane u svoju formulu kako bi pomogao u rešavanju problema kože nove generacije. Shiseido Waso linija za negu sadrži satokibi ekstrakt koji će pomoći u prevenciji razgradnje sebuma koji može biti glavni uzrok začepljenih pora.**

 

Ključna tehnologija i sastojci:

Ekstrakt japanskog satokibija: ekstrakt dobijen od japanskog Satocanea pomaže u sprečavanju degradacije sebuma, glavnog uzroka začepljenih pora**.

Ekstrakt japanske šikuvase: ovaj japanski ekstrakt šikuvase je ključan za barijeru**.

Betain (vegetalni piling): ovaj nežni biljni piling pomaže u uklanjanju mrtvih ćelija kože i podstiče prirodno obnavljanje kože bez iritacije kože.

 

*Izvor: Shiseido. Analiza slike na 20 žena.

**In vitro.

 

Shiseido se trudi se da proizvodi budu čisti, zbog čega kažu “ne” neželjenim sastojcima. Waso se bavi osnovama, fokusirajući se na maksimiziranje prednosti onoga što je dokazano da funkcioniše, kao i davanje prioriteta reciklaži i recikliranju kao cilju minimiziranja otpada. Na primer, Shiseido koristi obnovljenu vodu iz proizvodnje soka od jabuke kako bi smanjio ukupnu potrošnju vode. Ujedno, Shiseido radi zajedno sa poljoprivrednicima na pomoći u revitalizaciji lokalne ekonomije.

 

Waso je poštena nega kože koja donosi lokalne japanske super sastojke direktno sa farme, na vaše lice. To je inovativna moć japanskih botaničkih preparata koja je iskorišćena da podstakne prelepo zdravu kožu bez brige. Kombinovanom snagom nauke i prirode, Waso je u stanju da stvori uzbudljive, čiste i održive proizvode koji efikasno deluju na fundamentalno poboljšanje stanja kože i otkrivaju iskrenu prirodnu lepotu u svima.

 

Način upotrebe:
Nakon čišćenja, nanesite dve kapi veličine trešnje na vrhove prstiju i nanesite na čistu, suvu kožu, zaglađujući lice izbegavajući područje oko usta i očiju. Nakon što sačekate 5 minuta, nastavite da nežno masirate lice vlažnim vrhovima prstiju pre nego što isperite masku. Preporučena upotreba: dva puta nedeljno za bolji rezultat.

 

Poklopac sadrži prirodne materijale koji vremenom mogu promeniti boju/teksturu. Ovo ne utiče na kvalitet proizvoda. Obrišite tečnost ili prljavštinu sa poklopca i čuvajte na suvom mestu. Obrišite otvor pakovanja i čvrsto vratite poklopac nakon upotrebe. Čuvati dalje od direktne sunčeve svetlosti i visokih temperatura. Držati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima. Ako dođe do kontakta, dobro isperite oči vodom.

 

Sastav:
WATER(AQUA/EAU), KAOLIN, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ZINC OXIDE, BETAINE, GLYCERYL STEARATE SE, BUTYLENE GLYCOL, BENTONITE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, BEHENYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PHENOXYETHANOL, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER, ALCOHOL, TRISODIUM EDTA, CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288), IRON OXIDES (CI 77492), IRON OXIDES (CI 77491), CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL), LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 80ml

005680011335

Pregled

Napišite vaš komentar

Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask 80ml

Maska od mineralne gline za duboku detoksikaciju pora koja uklanja prljavštinu i mitisere za kožu bez pora. Koristeći moć Satokibi šećerne trske, Shiseido Waso je kreirao masku od mineralne gline za duboku detoksikaciju pora koja uklanja prljavštinu i mitisere za kožu bez pora.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje