Delovanje:
Shiseido Waso hidratantna krema sa šikuvasa krečom koji balansira barijeru i zadržava vlagu na 48 sati*. Njena kremasta tekstura se besprekorno upija, ostavljajući kožu nahranjenom, uravnoteženom i zdravom. Sa preko 200 testiranih prototipova, Waso Shikuvasa Mega hidratantna krema je proizvod putovanja ka pronalaženju savršene ravnoteže između teksture, svežine i mazivosti koja je ciljala na potrebe mlađe kože i bila je idealna za normalnu do suvu kožu.

 

Ključne prednosti proizvoda:

- 48 sati* duboke hidratacije poboljšavaju hrapavost uzrokovanu suvoćom

- jača funkciju barijere za samo 2 nedelje**

- klinički dokazano poboljšava sjaj i debljinu za 4 nedelje**

 

*Klinički testirano na 10 subjekata.

**Klinički testirano na 30 subjekata.

Izvor: Shiseido.

 

Mega hidratantna krema je Shiseidov pristup prirodnoj nezi kože koji ne žrtvuje teksturu ili čulno iskustvo. Postiže savršenu ravnotežu između osećaja hranljive i lagane u isto vreme. Njena mazivost je idealna za mlađe korisnike i bez napora se topi u kožu kako bi trenutno nahranila i omekšala bez ostavljanja za sobom teškog ili masnog osećaja.

 

Shiseido se trudi se da proizvodi budu čisti, zbog čega kažu “ne” neželjenim sastojcima. Waso se bavi osnovama, fokusirajući se na maksimiziranje prednosti onoga što je dokazano da funkcioniše, kao i davanje prioriteta reciklaži i recikliranju kao cilju minimiziranja otpada. Na primer, Shiseido koristi obnovljenu vodu iz proizvodnje soka od jabuke kako bi smanjio ukupnu potrošnju vode. Ujedno, Shiseido radi zajedno sa poljoprivrednicima na pomoći u revitalizaciji lokalne ekonomije.

 

Waso je poštena nega kože koja donosi lokalne japanske super sastojke direktno sa farme, na vaše lice. To je inovativna moć japanskih botaničkih preparata koja je iskorišćena da podstakne prelepo zdravu kožu bez brige. Kombinovanom snagom nauke i prirode, Waso je u stanju da stvori uzbudljive, čiste i održive proizvode koji efikasno deluju na fundamentalno poboljšanje stanja kože i otkrivaju iskrenu prirodnu lepotu u svima.

 

Način upotrebe:
Koristite Mega hidratantnu kremu kao poslednji korak vaše jutarnje i noćne rutine nege kože lica. Uzimajući dve kapi veličine bisera na vrhove prstiju, nežno zagladite kožu nakon čišćenja za megahidrataciju. Koristite proizvod pre sredstava za zaštitu od UV zračenja u jutarnjoj rutini nege kože.

 

Poklopac sadrži prirodne materijale koji vremenom mogu promeniti boju/teksturu. Ovo ne utiče na kvalitet proizvoda. Obrišite tečnost ili prljavštinu sa poklopca i čuvajte na suvom mestu. Obrišite otvor pakovanja i čvrsto vratite poklopac nakon upotrebe. Čuvati dalje od direktne sunčeve svetlosti i visokih temperatura. Držati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima. Ako dođe do kontakta, dobro isperite oči vodom.

 

Sastav:
WATER(AQUA/EAU), CETYL ETHYLHEXANOATE, HYDROGENATED POLYDECENE, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, XYLITOL, GLYCERIN, SILICA, SQUALANE, PEG-60 GLYCERYL ISOSTEARATE, ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERYL STEARATE, ERYTHRITOL, BEHENYL ALCOHOL, TREHALOSE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), PHENOXYETHANOL, ISOSTEARIC ACID, HYDROGENATED PALM OIL, MICA, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER, ELAEIS GUINEENSIS (PALM) KERNEL OIL, ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL, CHLORPHENESIN, XANTHAN GUM, DIPROPYLENE GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, TIN OXIDE, SODIUM METAPHOSPHATE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL), SODIUM POLYACRYLATE, LIMONENE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, TOCOPHEROL, IRON OXIDES (CI 77492), CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, POTASSIUM HYDROXIDE, PLANKTON EXTRACT, CITRIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680011336

Pregled

Napišite vaš komentar

Waso Shikulime Mega Hydrating Moisturizer 50ml

Hidratantna krema sa šikuvasa krečom koji balansira barijeru i zadržava vlagu na 48 sati.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje