Spisak proizvoda po brendu Shiseido

Bio-Performance Glow Revival krema za lice 50ml

Cena 19.999,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Krema za negu lica, ima svojstvo da regeneriše i oporavi kapilarni sistem kože i na taj način reši višestruke probleme kože. Zahvaljujući inovativnom kompleksu „Multi-Capisolve 1124” kapilarni zidovi kože su ojačani, unapređena je razmena hranljivih sastojaka, a kvalitet kože je vidno poboljšan. Preporučuje se svim tipovima kože, bez obzira na godine koji žele zdravu i blistavu kožu a ujednačen ten.

Bio-Performance Lift Dynamic krema sa lifting...

Cena 20.908,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Krema za lice, neguje i poboljšava čvrstinu kože, smanjuje vidljivost dubokih bora. Zahvaljujući kompleksu “RenoCycle” revitalizuje kožna tkiva, intenzivno hidrira kožu, čime zadovoljava potrebe i veoma suve kože lica. Preporučuje se svima koji žele da koriguju opuštenu i suvu kožu, kao i kožu sa dubokim borama. Ova krema se može koristiti i za jutarnju i za večernju negu lica.

Bio-Performance Lift Dynamic serum sa lifting...

Cena 18.388,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Ovaj serum sa korektivnim svojstvima utiče na čvrstinu kože, omogućava mladalački izgled, smanjuje vidljivost dubokih bora. Zahvaljujući kompleksu “Bio-Corrective” utiče na ćelije fibroblasta, poboljšava njihovu regeneraciju, kao i proizvodnju kolagena i elastina. Preporučuje se svima koji žele da koriguju opuštenu i suvu kožu, kao i kožu sa dubokim borama.

Bio-Performance Liftdynamic krema za predeo oko...

Cena 13.268,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Bio Performance Lift Dynamic Eye Cream – Krema za negu kože oko očiju sa lifting efektom.

Korektivan tretman za negu kože oko očiju, poboljšava čvrstinu kože i smanjuje vidljivost dubokih bora. Zahvaljujući kompleksu “RenoCycle” regeneracija kože je ubrzana, koža je intenzivno hidrirana, blistava i osvežena.

Ultimune Eye power infusing concentrate 15ml

Cena 11.108,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Serum za predeo oko očiju koji pomaže da se odbrani koža od oštećenja izazvanih trenjem. S obzirom da je koža oko očiju tanja, trenje može da prouzrokuje veću štetu. Ovaj serum za predeo oko očiju pomaže da se poboljša izgled područja očiju, braneći od svakodnevnog oštećenja uzrokovanog trenjem, poput trljanja očiju i ojačavanjem područja oko očiju i vraćanjem čvrstine. Koža ostaje glatka, blistava i čvrsta.

Proizvod dodat za upoređivanje