Spisak proizvoda po brendu Shiseido

Bio-Performance Glow Revival krema za lice 50ml

Cena 19.999,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Krema za negu lica, ima svojstvo da regeneriše i oporavi kapilarni sistem kože i na taj način reši višestruke probleme kože. Zahvaljujući inovativnom kompleksu „Multi-Capisolve 1124” kapilarni zidovi kože su ojačani, unapređena je razmena hranljivih sastojaka, a kvalitet kože je vidno poboljšan. Preporučuje se svim tipovima kože, bez obzira na godine koji žele zdravu i blistavu kožu a ujednačen ten.

Bio-Performance Lift Dynamic krema sa lifting...

Cena 20.908,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Krema za lice, neguje i poboljšava čvrstinu kože, smanjuje vidljivost dubokih bora. Zahvaljujući kompleksu “RenoCycle” revitalizuje kožna tkiva, intenzivno hidrira kožu, čime zadovoljava potrebe i veoma suve kože lica. Preporučuje se svima koji žele da koriguju opuštenu i suvu kožu, kao i kožu sa dubokim borama. Ova krema se može koristiti i za jutarnju i za večernju negu lica.

Bio-Performance Lift Dynamic serum sa lifting...

Cena 18.388,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Ovaj serum sa korektivnim svojstvima utiče na čvrstinu kože, omogućava mladalački izgled, smanjuje vidljivost dubokih bora. Zahvaljujući kompleksu “Bio-Corrective” utiče na ćelije fibroblasta, poboljšava njihovu regeneraciju, kao i proizvodnju kolagena i elastina. Preporučuje se svima koji žele da koriguju opuštenu i suvu kožu, kao i kožu sa dubokim borama.

Bio-Performance Liftdynamic krema za predeo oko...

Cena 13.268,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Bio Performance Lift Dynamic Eye Cream – Krema za negu kože oko očiju sa lifting efektom.

Korektivan tretman za negu kože oko očiju, poboljšava čvrstinu kože i smanjuje vidljivost dubokih bora. Zahvaljujući kompleksu “RenoCycle” regeneracija kože je ubrzana, koža je intenzivno hidrirana, blistava i osvežena.

Proizvod dodat za upoređivanje