Spisak proizvoda po brendu SHISEIDO

Wrinkle Smoothing Eye set

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Anti-age krema za predeo oko očiju koja se bori protiv starenja kože, i koja hidrira i vidno ispravlja bore za samo nedelju* dana. Ovaj Shiseido set sastoji se od 3 proizvoda, Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream (krema za predeo oko očiju 15ml), Benefiance Wrinkle Smoothing Cream (dnevna krema za lice 15ml), kao i mini Ultimune Power Infusion Concentrate (5ml).

Vital Perfection Lifting & Firming Program for...

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Vidljivo poboljšajte čvrstoću oko očiju za 1 nedelju* sa ovom lifting kremom za oči. Ovaj Shiseido set sastoji se od tri proizvoda, Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream (krema za predeo oko očiju 15ml), Uplifting and Firming Cream (dnevna krema za lice 15ml), kao i Ultimune Infusing Concentrate (5ml).

Ultimune Power Infusing Concentrate 120ml

Cena 27.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Snažan antioksidativni serum za lice sa laganom formulom koja vidno smanjuje znake starenja, pojačava hidrataciju i blistavost za 3 dana. Najmoćniji Shiseido serum do sada. Kulminacija 150 godina japanske inovacije za negu kože, novi Ultimune serum za lice pruža 2x odbranu kože* sa ImuGenerationRED Technology™. Vitalne hranljive materije se unose u kožu, vidno smanjujući znake starenja, pojačavajući hidrataciju i blistavost za 3 dana*.

Bio-Performance Skin Filler (Refill / Dopuna)...

Cena 33.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dopuna za Shiseido Bio-Skin Skin Filler serum. Skin Filler pokreće originalna Shiseido MolecuShift tehnologija koja smanjuje i proširuje molekule hijaluronske kiseline kako bi se pozabavila volumenom kože za čvršći, mladalački izgled iznutra. Shiseido Bio-Performance Skin Filler je proizvod sa dva seruma za punjenje i proširenje koji oplemenjuje izgled vaše kože lica na molekularnom nivou.

Bio-Performance Skin Filler 2x30ml

Cena 39.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Skin Filler pokreće originalna Shiseido MolecuShift tehnologija koja smanjuje i proširuje molekule hijaluronske kiseline kako bi se pozabavila volumenom kože za čvršći, mladalački izgled iznutra. Shiseido Bio-Performance Skin Filler je proizvod sa dva seruma za punjenje i proširenje koji oplemenjuje izgled vaše kože lica na molekularnom nivou.

Proizvod dodat za upoređivanje