Delovanje:
S obzirom na svoju hidratantnu prirodu bez ulja, kao i na njenu sposobnost da odgovara prirodnim tonovima kože, ova hidratantna krema je idealna za širok spektar ljudi, prilagođena normalnom i masnom tipu kože i širokom spektru nijansi bez napora.

 

Ključne prednosti proizvoda:

- 8-časovna dugotrajna hidratacija*

- poboljšava sjaj i glatkoću kože za samo 2 nedelje**

- stvara nevidljivu barijeru i štiti od UV oštećenja pomoću formule za transformaciju boje SPF30 koja dodaje čist nijansu za prirodnu završnicu

 

Hidrira, usavršava i štiti u jednom jednostavnom koraku. Pruža trenutnu vlagu i pomaže da se ujednači ton kože za zdraviji izgled za 8 sati*.

 

Rezultati efikasnosti proizvoda***:

87% je reklo da im hidrira kožu lica

83% je reklo da je koža lica izgledala ujednačenije

88% je reklo da im koža lica izgleda zdravije

 

Ključna tehnologija i sastojci:

 

Ekstrakt japanske šikuvase: ključan u formuli koja hidrira i čuva nivoe vlage dok sprečava probleme sa kožom.

 

Hidro-balansirajući kompleks: trehaloza i glicerin – upotreba ova dva kompleksa dodatno pomažu u jačanju vlažne barijere kože lica. Ova formula je dizajnirana da zadrži vlagu kako bi koži pružila dugotrajnu hidrataciju i izbegla suvoću.

 

Botanički dobijen kukuruzni škrob u prahu: ovaj prirodno dobijeni prah je ključni faktor u pomaganju vidljivo poboljšanju izgleda pora na koži kako bi se postigla sjajnija i glatka koža. Upija višak sebuma kako bi sprečio izgled sjaja i omogućio koži da bude udobno suva****.

 

Shiseido Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer pruža ugodan prirodan osećaj i završetak. Ova krema ima svilenkastu, prozračnu teksturu koja glatko klizi na koži lica bez osećaja masnoće ili težine. Njena formula je dizajnirana da radi u kombinaciji sa različitim tipovima kože kako bi se obezbedio ugodan prirodan osećaj i završetak. Ovaj krema u boji je ključni sastojak koji omogućava da se hidratantna krema prilagodi svakom tonu kože, stvarajući prirodnu završnicu i poboljšavajući neujednačen ten.

 

*Klinički test na 10 subjekata.

** Klinički test na 33 subjekta.

***Testiranje je sprovedeno u Francuskoj na 116 žena između 18 i 45 godina.

****In vitro.

Izvor: Shiseido.

 

Shiseido se trudi se da proizvodi budu čisti, zbog čega kažu “ne” neželjenim sastojcima. Waso se bavi osnovama, fokusirajući se na maksimiziranje prednosti onoga što je dokazano da funkcioniše, kao i davanje prioriteta reciklaži i recikliranju kao cilju minimiziranja otpada. Na primer, Shiseido koristi obnovljenu vodu iz proizvodnje soka od jabuke kako bi smanjio ukupnu potrošnju vode. Ujedno, Shiseido radi zajedno sa poljoprivrednicima na pomoći u revitalizaciji lokalne ekonomije.

 

Waso je poštena nega kože koja donosi lokalne japanske super sastojke direktno sa farme, na vaše lice. To je inovativna moć japanskih botaničkih preparata koja je iskorišćena da podstakne prelepo zdravu kožu bez brige. Kombinovanom snagom nauke i prirode, Waso je u stanju da stvori uzbudljive, čiste i održive proizvode koji efikasno deluju na fundamentalno poboljšanje stanja kože i otkrivaju iskrenu prirodnu lepotu u svima.

 

Način upotrebe:
Nakon čišćenja, koristite kao poslednji korak u jutarnjoj rutini nege kože. Nanesite dve kapi veličine bisera na vrhove prstiju i nežno ih utrljajte po licu, ravnomerno raspoređujući proizvod i ubacujući ga u kožu bez napora da biste postigli prirodan finiš.

 

Poklopac sadrži prirodne materijale koji vremenom mogu promeniti boju/teksturu. Ovo ne utiče na kvalitet proizvoda. Obrišite tečnost ili prljavštinu sa poklopca i čuvajte na suvom mestu. Obrišite otvor pakovanja i čvrsto vratite poklopac nakon upotrebe. Čuvati dalje od direktne sunčeve svetlosti i visokih temperatura. Držati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima. Ako dođe do kontakta, dobro isperite oči vodom.

 

Sastav:
WATER(AQUA/EAU), HOMOSALATE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, OCTOCRYLENE, CAPRYLYL METHICONE, ALCOHOL, SILICA, GLYCERIN, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIPROPYLENE GLYCOL, POLYBUTYLENE GLYCOL/PPG-9/1 COPOLYMER, ZEA MAYS (CORN) STARCH, ERYTHRITOL, C30-45 ALKYL METHICONE, PEG-150, TREHALOSE, C30-45 OLEFIN, IRON OXIDES (CI 77492), PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER, CELLULOSE GUM, MICA, BIS-BUTYLDIMETHICONE POLYGLYCERYL-3, TRISODIUM EDTA, IRON OXIDES (CI 77491), POLYESTER-1, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ALUMINUM HYDROXIDE, POLYSILICONE-2, SODIUM METABISULFITE, CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680011334

Pregled

Napišite vaš komentar

Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer 50ml

Shikulime Color Control hidratantna krema bez ulja je jedinstvena formula koja odgovara prirodnom tonu kože i zamagljuje nesavršenosti, a istovremeno štiti od UV zraka sa SPF30. Ekstrakt šikuvasa limete sa potpisom pomaže u promovisanju zdravog stanja kože i jača otpornost na probleme sa kožom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje