Delovanje:
MonoDermà® E5 sadrži čist vitamin E biljnog porekla, u koncentraciji od 5%. Vitamin E je esencijalan i nezamenjiv nutrijent za mnoge funkcije kože. Usled prekomerne produkcije slobodnih radikala, koža je izložena različitim vrstama spoljnog i unutrašnjeg stresa; čist vitamin E biljnog porekla pojačava aktivnost lokalnih antioksidativnih sistema, popravljajući štetu koju su naneli slobodni radikali. Vitamin E ima hidrirajuće dejstvo, umiruje svrab i sprečava foto-starenje (prekomerno izlaganje suncu i česti odlasci u solarijum).

 

MonoDermà® E5, zahvaljujući inovativnom pakovanju MonoDermoDose®, vašoj koži obezbeđuje aktivan sastojak u čistom stanju. Sadržaj ne dolazi u kontakt sa vazduhom i svetlom, a kako je bez parfema, boja i mirisa, garantuje maksimalnu sigurnost i podnošljivost i za najosetljiviji tip kože.

 

Način primene:
Na očišćenu i osušenu kožu naneti jedno pakovanje MonoDermoDose®. Sadržaj meke kapsule jednom do dva puta dnevno na odabrane delove kože. Samo za spoljnu upotrebu. Jedno pakovanje je dovoljno za područje lica i vrata. Posle nanošenja MonoDermoDose® C10, na lice možete da nanesete bilo koji drugi kozmetički proizvod.

 

Sastav:
5% vitamina E.

  

Pakovanje: 28 mekih kapsula po 0,5 ml

11014708

Pregled

Napišite vaš komentar

MonoDerma E5 (28 mekih kapsula x 0.5ml)

Vitamini u slobodnom obliku, minimalnoj količini, bez konzervanasa, mirisa i boje. Umiruje i štiti osetljivu kožu i crvenilo kože nastalo usled izlaganja hladnoći. Sprečava starenje kože i foto-starenje usled prekomernog izlaganja kože suncu i čestih odlazaka u solarijum. Neutralizuje dejstvo slobodnih radikala (oštećenja nastala usled izlaganja hladnoći i zagadjenom vazduhu). Sprečava nastanak plitkih i mimičkih bora. Omekšava i hidrira osetljivu i crvenu kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje