Delovanje:
Lancôme Rénergie H.C.F. je trostruki dozni serum za lice koji cilja na vidljiv gubitak volumena, bori se protiv bora i deluje kao korektor tamnih mrlja za poboljšanje izgleda nege kože lica povezanih sa starenjem. Za suvu, kombinovanu i masnu kožu. Svaki sastojak u serumu, predstavljen imenom H.C.F. — hijaluronska kiselina, vitamin C i niacinamid, i ferulna kiselina, smešten je u odvojenim komorama. Sa svakom pumpom proizvoda, sastojci se sveže mešaju, održavajući viši nivo potencije za vidljivu korekciju znakova starenja.

 

Prvi serum sadrži specijalnu vrstu hijaluronske kiseline, koja intenzivno poboljšava sposobnost kože da vezuje vlagu, a istovremeno daje koži puniji i glatkiji izraz. Drugi serum je obogaćen vitaminom C i niacinamidom, koji osvetljava kožu da bi se vidno smanjile pigmentne mrlje, kako po intenzitetu tako i po obimu, a takođe pomaže u izglađivanju bora i finih linija. Treći serum je dodat moćnim antioksidansom, ferulnom kiselinom, koja štiti kožu od oštećenja slobodnih radikala i oksidativnog stresa, koji inače može dovesti do starenja kože.

 

 

U Lancôme Rénergie H.C.F. serumu nalazi se maestralna formulacija koja predstavlja kombinaciju sastojaka osmišljenu da pruži optimalne prednosti protiv starenja, a da ne bude gruba po kožu lica. Veće koncentracije sastojaka ne moraju nužno značiti veću efikasnost. U stvari, to ponekad može dovesti do osetljivosti ili iritacije kože. Pametniji, ljubazniji, uravnoteženiji pristup je formulisanje sa optimalnim koncentracijama sastojaka koje dopunjuju svojstva drugih sastojaka u formuli. To je slučaj sa Lancôme formulacijom sa trostrukim serumom.

 

Prva formulacija sadrži hijaluronsku kiselinu sledeće generacije, jednu od najnovijih evolucija ovog sastojka dizajniranog sa fragmentiranim molekulima kako bi se obezbedila bolja apsorpciju u kožu, poboljšalo zadržavanje vlage, a što može vidljivo da postane puna i glatka koža lica.

 

Druga formulacija (C+Niacinamid) sadrži kombinaciju veoma moćnog, ali stabilnog i brzog oblika vitamina C i niacinamida (vitamin B3), za koje je poznato da zajedno pomažu u osvetljavanju kože i vidljivom smanjenju tamnih fleka, finih linija i bora.

 

Treća formulacija sadrži ferulinsku kiselinu, moćan antioksidans koji je stabilizovan u sopstvenoj komori bez vode kako bi sačuvao svoju moć tokom vremena. Ferulična kiselina je moćan antioksidans za koji je poznato da pruža svojstva zaštite kože, neutrališe štetna oštećenja slobodnih radikala i štiti od oksidativnog stresa koji može ubrzati starenje kože.

 

Sva ova tri ključna sastojka spakovana su u pojedinačne komore Lancôme Rénergie H.C.F. bočice, podjednako čuvajući svoju čistotu i stabilnost. Inovativno pakovanje sa tri komore osigurava da je svaka formula smeštena u sopstvenoj komori. Sa svakom pumpom proizvoda, sastojci iz tri komore se sveže mešaju na ruci. Ovo pomaže u održavanju viših nivoa potencije i stabilnosti nego da su sastojci formulisani zajedno u istoj komori. Pored toga, sveža mešavina formula omogućava mešanje 3 različite teksture iz svake komore. Ova mešana tekstura je lagana, glatka i brzo se upija, nudeći prijatno čulno iskustvo kada se nanese na kožu.

 

Klinički rezultati u 8-nedeljnoj kliničkoj studiji na 45 žena, rezultati su uključivali:

- povećanje vidljive gipkosti kože za 14.7%

- povećanje vidljive glatkoće kože za 30.1%

- smanjenje vidljivih finih bora za 13.8%

 

U 12-nedeljnoj kliničkoj studiji na 50 žena, rezultati su uključivali:

- povećanje vidljive čvrstoće kože za 12%

- smanjenje opuštenosti

 

U osmosedmičnoj studiji potrošača sa 58 žena:

- 95% se slaže da koža izgleda ponovo nadopunjena

- 91% se slaže da ukupni izgled kože izgleda poboljšano

- 90% se slaže da je koža zategnuta

 

Izvor: Lancôme.

 

Način upotrebe:
Koristite svakodnevno kao deo vaše jutarnje i večernje rutine nege kože lica. Držeći proizvod horizontalno preko dlana ili vrhova prstiju, pritisnite pumpicu dok se ne pojave tri formule. Za jednu aplikaciju, nanesite dve pumpice u ruku. Promešajte u ruci dok se tri formule ne pomešaju u jednu teksturu seruma. Nanesite serum na čisto lice i vrat pokretima ka spolja i nagore za vidljiv efekat podizanja. Kao poslednji korak, slobodno nanesite svoju uobičajenu hidratantnu kremu i kremu za oči.

 

Sastav:
Nekomedogena, bez sulfata, bez mineralnih ulja, testirana na osetljivoj koži. Hijaluronska kiselina: prirodni molekul koji se nalazi u celoj koži, poznat po svojoj sposobnosti da poboljša zadržavanje vlage i hidrataciju, što može pomoći da bude vidljivo zategnuta i glatka izgled kože. Ovaj serum koristi hijaluronsku kiselinu sledeće generacije, oblik hijaluronske kiseline kreiran fragmentiranim molekulima kako bi se poboljšala apsorpcija u kožu. Vitamin C+Niacinamid: jedinstvena kombinacija snažnog, ali stabilnog i brzog oblika vitamina C (3-0-etil-askorbinska kiselina) i niacinamida (vitamin B3). Poznati po svojim sposobnostima da pomognu u borbi protiv tamnih fleka, vidljivo posvetle kožu i pomognu u izglađivanju finih linija i bora. Ferulična kiselina: moćan antioksidans za koji je poznato da pruža svojstva zaštite kože. Pomaže u neutralizaciji štetnih oštećenja slobodnih radikala i zaštiti od oksidativnog stresa koji može ubrzati starenje kože. Ovaj jedinstveni serum sa tri komore formuliše ferulinsku kiselinu u sopstvenoj komori bez vode, koja pomaže da se stabilizuje ovaj moćan, ali veoma osetljiv sastojak i sačuva njegova snaga od degradacije tokom vremena. Prednosti sastojaka su zasnovane na testiranju formule proizvoda, a ne na individualnim sastojcima.

 

AQUA / WATER / EAU, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL, NIACINAMIDE, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, PENTYLENE GLYCOL, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, GUANOSINE, MICA, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROLYZED LINSEED EXTRACT, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, PHENYLETHYL RESORCINOL, STEARIC ACID, ADENOSINE, CAFFEINE, PEG-100 STEARATE, POLYACRYLATECROSSPOLYMER-6, SILICA SILYLATE, PALMITIC ACID, POLYSORBATE20, POLYSORBATE 80, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, LIMONENE, XANTHAN GUM, TIN OXIDE, BENZYL ALCOHOL, ISOHEXADECANE, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, CAPRYLYL, GLYCOL, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, BORON NITRIDE, FERULIC ACID, ACRYLAMIDE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, SORBITAN OLEATE, MYRISTIC ACID, GERANIOL, OCTOCRYLENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, OCTYLDODECANOL, CETYL ALCOHOL, OCTYLDODECYL XYLOSIDE, CITRIC ACID, CITRONELLOL, GLYCERYL STEARATE, PARFUM/FRAGRANCE. BEZ MINERALNOG ULJA I SULFATA SLS I SLES. LANCOMERENERGIE

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680011716

Pregled

Napišite vaš komentar

Rénergie H.C.F. Triple Serum 50ml

Lancôme Rénergie HCF Triple Serum je revolucionarni trostruki serum koji pruža nenadmašan efekat protiv starenja svim ženama starijim od 30 godina. Uprkos snažnoj formuli, ovaj serum je i dalje veoma nežan za kožu, pa je stoga pogodan za upotrebu na svim tipovima kože, uključujući osetljivu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje