Delovanje:
Dr. Grandel Hydro Active kapsule sa visoko koncentrovanom čistom hijaluronskom kiselinom smanjuje mimične bore, štiti kožu od preranog starenja izazvanog stresom i negativnim uticajima okoline. Intenzivno hidrira kožu, održava vlažnost i formira zaštitni film na koži. Vraća koži svežinu i čvrstinu za samo nekoliko minuta.

 

Način upotrebe:
Odvrnite produžetak kapsule. Pritisnite kapsulu, ispraznite njen sadržaj na dlan ruke i nežno umasirajte na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea. Za najbolje rezultate, nanesite proizvod više puta duž linija i sitnih bora, i dobro umasirajte u kožu. Nakon toga nanesite svoju uobičajenu kremu.

 

Sastav:
Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Parfum (Fragrance).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 28 kapsula / 10ml

005680012120

Pregled

Napišite vaš komentar

Hydro Active Hyaluron Filler Caps 28 kapsula

Vidno smanjuje bore suve kože lica. Vraća koži svežinu i čvrstinu za samo nekoliko minuta. Kapsule za intenzivnu negu sa čistom hijaluronskom kiselinom koja odmah i vidno umiruje kožu, a u isto vreme veoma brzo i efikasno obezbeđuje duboku hidrataciju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje