Delovanje:
Dior Capture Youth Plump Filler je hidratantni koncentrat sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla za vidljivo punu i podatnu kožu. Proizveden od fermentisane pšenice prirodnog porekla, molekuli hijaluronske kiseline u ovom serumu imaju različite molekularne težine kako bi rehidrirali kožu na površini i pomogli da se koži vrati debljina. Obogaćen antioksidansom irisa, ovaj serum je specijalno formulisan da bude nežan za kožu i sastoji se od 87%² sastojaka prirodnog porekla. Njegova izdašna, sveža i hranljiva tekstura se savršeno upija i ostavlja kožu lica zadovoljnom. Upotreba ovog seruma je idealna kada je koža lica suočena sa teškim okruženjem (suša, promena temperature, sunce, itd.).

 

Rezultati istraživanja: U samoproceni bodovanjem na 31 ženi posle 4 nedelje:

- +24% napunjene kože

 

U testu upotrebe na 60 žena:

- 98% žena je izjavilo da je koža nahranjena nakon nanošenja

- 100% žena je izjavilo da je koža podatnija i napunjena nakon 4 nedelje

 

Upotrebljen u kombinaciji sa Dior Capture Youth kremom, serum otkriva idealan kvalitet kože. Ne sadrži sulfate SLS i SLES, parabene i ftalate.

 

¹Od Diora.

²Vrednosti izračunate na osnovu ISO standarda 16128 deo II i prema podacima o sirovim sastojcima koje su dostavili Dior dobavljači.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Nanesite Plump Filler serum dnevno pre kreme za ciljani tretman. Za brže nanošenje dodajte dve do tri kapi Plump Filler seruma u ​​Capture Youth kremu i promešajte na dlanu pre nanošenja.

 

Sastav:
AQUA (WATER), GLYCERIN, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE / VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, HYALURONIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, ALPINIA GALANGA LEAF EXTRACT, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, ADENOSINE, SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE, SODIUM TOCOPHERYL PHOSPHATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, BHT, TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680013253

Pregled

Napišite vaš komentar

Capture Youth Plump Filler Age-Delay Plumping Serum 30ml

Prvi hidratantni koncentrat¹ za puniju, podatnu i puniju kožu lica. Prirodno dobijeni molekuli hijaluronske kiseline različite molekularne težine pomažu da se koža lica rehidrira na površini kako bi se poboljšala supstanca kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje