Spisak proizvoda po brendu DIOR

J'adore Bath and Shower Oil 200ml

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ulje za tuširanje i kupanje čisti, poboljšava i delikatno parfemiše kožu sa cvetnim notama Dior J'adorea mirisa. Tekstura ulja se topi na koži i stvara finu penu u kontaktu s vodom. Dodajte nekoliko kapi direktno u vodu za kupanje da biste produžili ovaj trenutak zadovoljstva.

J'adore Huile Divine Dry Silk Body and Hair Oil...

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Suvo ulje za kosu, telo i nokte, Dior J'adore Huile Divine je poziv na trenutno zadovoljstvo. Senzorična i prozračna, njegova izuzetna formula brzo prodire i izdašno vlaži kožu, ostavljajući je mekom kao svila. Sjajan, poboljšava i nežno umiruje preplanulu kožu. Dizajniran kao sprej za izdašno nanošenje, naglašava note cvetnog buketa notom "soli" koja greje kožu poput zraka sunca.

J'adore Silky Soap 150g

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Svilenkasta tekstura Dior J'adore mirisnog sapuna ostavlja vašu kožu delikatno mirisnom, a da je ne isušuje. U dodiru s vodom, krema nastala iz ovog šljunka od slonovače pretvara se u kremastu i opojnu penu.

J'adore Les Adorables Shimmering Scrub 150ml

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Mekan i kremast, Dior J'adore Les Adorables Shimmering Scrub je piling za telo koji eksfolira kožu i poboljšava je bisernim pigmentima i česticama 24k zlata. Umasiran, njegova tekstura se pretvara u delikatno mirisno mlečno ulje koje pruža udobnost koži tela. Njegova formula sa ekstraktom pamuka poštuje hidrataciju kože.

Dior Solar The Protective Oil SPF15 125ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Otkrijte Dior Solar zaštitno ulje za lice i telo SPF15, ulje za zaštitu od sunca srednje zaštite koje olakšava zaštitu tela i lica. Lagana i osvežavajuća tekstura Dior Solar zaštitnog ulja za lice i telo SPF15 pruža prijatan osećaj na koži bez ostavljanja masnog završetka. Njegov praktičan format spreja obezbeđuje ravnomernu difuziju ulja preko kože.

Dior Solar The Protective Milk SPF30 125ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte Dior Solar zaštitno mleko za lice i telo SPF30, mleko za zaštitu od sunca visoke zaštite koje olakšava zaštitu tela i lica. Lagana i osvežavajuća mlečna tekstura Dior Solar zaštitnog mleka za lice i telo SPF30 pruža prijatan osećaj na koži bez ostavljanja masnog završetka. Njegov praktičan format spreja obezbeđuje ravnomernu difuziju mleka preko kože.

Proizvod dodat za upoređivanje