Delovanje:
Ovaj serum za lice i mladalački tretman sa retinolom za kožu pomaže u smanjenju bora na licu, finih linija na licu i ujednačavanju kože. Biotherm Blue Retinol Night Serum sadrži LifePlankton sastojak + 0,25% retinola. Kombinacija visoko koncentrovanog retinola sa Biothermovim moćnim regenerativnim aktivnim životnim planktonom za pojačanu efikasnost obnavljanja površine i obnavljanje kože. Kao rezultat toga, bore su smanjene za 100% žena¹. Kvalitet kože je poboljšan, koža je ujednačena i glatkija. Dan za danom, koža se obnavlja i obnavlja. Ovaj serum glatko klizi i duboko prodire u kožu kako bi isporučio svu svoju akciju obnavljanja i popravljanja. Nije lepljiv, nije mastan, ostavlja kožu utešnom i nahranjenom.

 

Biotherm Blue Retinol Night Serum ima svež i delikatan miris koji podiže ritual senzorne primene. Pogodno za normalnu kožu do masnu kožu. Blue Retinol Night Serum sadrži čisti retinol, gde ova tekstura može vremenom dobiti blago žuti izgled. To je potpuno normalno i bezbedno za vašu kožu. Zaista je retinol u svom najčistijem obliku podložan oksidaciji, a samim tim i promeni boje. 100% veganska formula² i 92% biorazgradiva čista formula. Ekološki dizajnirana ambalaža, gde je 25% reciklirana staklena boca.

 

 

Od 1962. godine Biotherm nudi rešenja za negu kože koja se zasnivaju na bio-nauci. Svi Biotherm proizvodi za negu kože su prožeti ekskluzivnim Biotherm Life Plankton™, najjedinstvenijim sastojkom za regeneraciju kože i klinički je dokazano da pružaju transformativne i senzorne tretmane za negu kože koji pomažu u zaštiti i popravljanju kože od svakodnevnih urbanih agresora. Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji. Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™ sastavom, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni za njeno zdravlje.

 

¹Klinička studija, 49 žena, posle 4 meseca redovnog korišćenja proizvoda.

²Bez sastojaka životinjskog porekla.

Izvor: Biotherm.

 

Način upotrebe:
Nanesite uveče na lice. Tokom prve nedelje koristite dva puta nedeljno, a zatim postepeno povećavajte učestalost svake druge noći. U slučaju trajne nelagode, izbacite aplikacije i/ili smanjite količinu. Uvek vodite računa da obezbedite dobru hidrataciju vašoj koži. Nanesite svako veče pre vaše hidratantne kreme kao deo vaše noćne rutine nege kože. Ne nanositi na konturu očiju ili kapke. Ne koristiti zajedno sa proizvodima sa retinolom izvan Biotherm Blue Pro-Retinol asortimana. Nemojte namerno izlagati kožu suncu i svakodnevno koristite SPF proizvod širokog spektra SPF30.

 

Sastav:
RETINOL 0.25%, LIFE PLANKTON 1%, NIACINAMIDE 3%, AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, ALCOHOL DENAT., PENTYLENE GLYCOL, DICAPRYLYL ETHER, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, NIACINAMIDE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, MACROCYSTIS PYRIFERA EXTRACT / KELP EXTRACT, DICAPRYLYL CARBONATE, GLYCERYL ISOSTEARATE, PPG-6-DECYLTETRADECETH-30, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, RETINOL, ADENOSINE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, VITREOSCILLA FERMENT, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680013658

Pregled

Napišite vaš komentar

Blue Retinol Night Serum 30ml

Biotherm Blue Retinol Night Serum je moćna bionaučna inovacija koja nudi najveću efikasnost obnavljanja površine kože lica u 100% veganskoj formuli. Svake noći cilja na bore, ujednačava ton kože i kvalitet kože lica kako bi svakodnevno otkrivao zdravu i mladalačku kožu.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje