Delovanje:
Posebno razvijen kao dnevni unos vitamina C za vašu kožu, Vichy Liftactiv Supreme serum bori se protiv oštećenja povezanih sa spoljnim agresorima i procesom starenja kože. To čini kroz moćnu kompoziciju koja kombinuje antioksidativne prednosti sastojaka kao što su vitamin E, piknogenol i 15% čistog vitamina C.

 

Vichy navodi da za samo 10 dana redovne upotrebe, vaša koža lica će nesumnjivo biti sjajnija. U isto vreme, osetićete manje bora i finih linija, kao i manje znakova umora. Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C serum ima hipoalergenu formulu bez mirisa koja je pogodna za sve tipove kože. Njegova vodena i lagana konzistencija brzo prodire u kožu za prijatno i lako nanošenje seruma na lice.

 

15% vitamina C je moćan antioksidativni sastojak koji ne samo da neutrališe slobodne radikale, već i sprečava prerano starenje i podstiče proizvodnju i sintezu kolagena. Istovremeno, ova komponeneta inhibira pojavu tamnih mrlja i daje efekat osvetljavanja.

 

Vitamin E je takođe antioksidativna komponenta koja sprečava oksidativni stres i oštećenja izazvana spoljnim stresorima. Štaviše, podstiče mikrocirkulaciju kože, stimuliše proizvodnju kolagena i pomaže u obnavljanju hidrolipidnog filma.

 

Piknogenol, iz kore morskog bora, sprečava foto-starenje ćelija zahvaljujući svojim antioksdidativnim svojstvima.

 

Hijaluronska kiselina visoke i male kolekulske težine hidrira kako površinu kože, tako i njene duboke slojeve i stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, te tako doprinosi punijem tenu.

 

Vulkanska voda Vichy je puna minerala i elemenata u tragovima koji pomažu da se koža revitalizira, umiri i zaštiti.

 

Način upotrebe:
Serum koristiti kao deo jutarnje rutine. Naneti jednom dnevno na čisto i suvo lice, izbegavajući predeo oko očiju, kao i kapke. Izbegavati izlaganje suncu. Koristiti SPF zaštitu, najmanje SPF20.

 

Sastav:
AQUA / EAU / WATER, ASCORBIC ACID, ALCOHOL DENAT., DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, LAURETH-23, NEOHESPERIDIN, DIHYDROCHALCONE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, PINUS PINASTER BARK / BUD EXTRACT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 20ml

005680011674

Pregled

Napišite vaš komentar

Liftactiv Supreme Vitamin C serum 20ml

Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C serum je formula protiv starenja kože koja ne samo da cilja na bore i fine linije, već i vidljivo poboljšava ten.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje