Delovanje:

Ovaj moćni serum protiv starenja kože lica poboljšava 10 ključnih znakova starenja kože: hidrataciju, blistavost, glatkoću, pore, ujednačenost tona, fine linije, bore, gipkost, debljinu i elastičnost. Serum ima patentiranu formulu, koja sadrži ekstrakt bifidusa, pomaže u jačanju i zaštiti vlažne barijere kože. Formulisan je sa vitaminom Cg, derivatom vitamina C rastvorljivim u vodi — antioksidansom koji pomaže u neutralisanju slobodnih radikala, vidljivo posvetljuje i glatku kožu, a koji je nežan za kožu i neće se degradirati kada je izložen vazduhu, toploti ili svetlosti. Bočica ima ekskluzivnu pipetu koja se sama puni za savršeno doziranje seruma pri svakoj primeni. Preko 14 godina istraživanja i 197 ispitivanja formulacije potrošeno je na razvoj Advanced Génifique seruma. Bez parabena. Bez sulfata. Serum je namenjen za sve tipove kože, čak i osetljive, kako žensku, tako i mušku kožu lica.

 

Što se više koristi Lancôme Advanced Genifique serum, primetno je više rezultata:

- hidratacija u 1 aplikaciji

- sjaj za samo 7 dana

- jača koža mlađeg izgleda

- poboljšava oporavak hidratacije kože lica tokom vremena

 

Klinički rezultati¹ posle samo 1 bočice Lancôme Advanced Génifique seruma, 10 ključnih znakova starenja se vidljivo poboljšava, uključujući:

- sijanje +52%

- tekstura kože +57%

- ravnomerniji ton kože +42%

- fine linije -42$

- bore -46%

- otpornost +49%

 

Advanced Génifique serum namenjen je i muškarcima. Nakon upotrebe seruma 83% muškaraca se slaže² da im je koža lica poboljšana.

 

Već više od 80 godina, luksuzni kozmetički brend Lancôme oličava glamur sa suštinskim francuskim dodirom. Kvalitetna nega kože, bezvremenski stil i naučno dokazani rezultati obezbeđuju njenu reputaciju autoriteta za šminkanje i inovatora za negu kože, i ne samo da drži korak, već i prevazilazi očekivanja stalnim podizanjem nauke i kreativnosti na nove nivoe.

 

¹Lancôme kliničko ocenjivanje, rezultati nakon 8 nedelja upotrebe, 34 žene. Preko 14 godina istraživanja. Patentirano do 2029. godine.

²Bazirano na osnovu rezultata samoprocene u četvoronedeljnoj studiji potrošača na 118 muškaraca.

Izvor: Lancôme.

 

Način upotrebe:
Nakon čišćenja kože lica, primenite serum kao prvi korak u svojoj rutini, ujutru i uveče. Ekskluzivna pipeta za samopunjenje daje dovoljnu količinu seruma pri svakoj aplikaciji. Držite bočicu u frižideru.

 

Sastav:
AKTIVNI SASTOJAK 10% BIBIODNOG PREBIOTIKA KOJI POMAŽE U JAČANJU I ZAŠTITI BARIJERE OD VLAGE NA KOŽI LICA. WATER, BIFIDA FERMENT LYSATE, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., DIMETHICONE, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, ASCORBYL GLUCOSIDE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, ADENOSINE, FAEX EXTRACT / YEAST EXTRACT / EXTRAIT DE LEVURE, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, SALICYLOYL PHYTOSPHINGOSINE, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, LIMONENE, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, OCTYLDODECANOL, CITRONELLOL, FRAGRANCE. LANCOMEHOLIDAYS

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014380

Pregled

Napišite vaš komentar

Lancôme x Louvre Génifique Youth Activating Concentrate (Limited Edition) 50ml

Napredni anti-age serum protiv starenja kože lica sa prebiotikom bifidusa koji cilja na 10 ključnih znakova starenja, vidljivo poboljšavajući sjaj kože lica za samo 7 dana. Bočica Lancôme x Louvre Advanced Génifique seruma u ograničenom izdanju je deo saradnje dve francuske kuće — Lancôme i muzeja Luvr. U grčkoj mitologiji, Higieja je kćerka Asklepija, boga medicine, i Epione, boginje zdravlja, čistoće i higijene. Ona utelovljuje izraz "Kalos kagathos" koji se koristio u staroj Grčkoj za označavanje lepote i dobrote. Zbog toga je Higieja izabrana za umotavanje legendarne bočice Génifique seruma.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje