Delovanje:
Obogaćen antioksidansom irisa, Dior Capture Youth Redness serum je specijalno formulisan da bude nežan za kožu i sastoji se od 79%¹ sastojaka prirodnog porekla. Njegova korektivna tekstura zelene boje pomaže u smirivanju kože i ostavlja osećaj svežine. Idealno rešenje za ublažavanje reaktivne, čak i najosetljive kože. Mešavina pamučnih peptida pomaže da se umiri crvena, reaktivna koža lica.

 

Rezultati istraživanja u samoproceni bodovanjem na testu na 33 žene posle 4 nedelje:

- 22% vidljivo smanjeno crvenilo

 

U testu samozadovoljstva putem upitnika na 30 žena:

- 94% žena smatralo je da im je koža zaštićenija nakon nanošenja

- 91% smatra da je njihova koža manje reaktivna nakon nanošenja

- 91% je primetilo poboljšanje kvaliteta kože nakon 4 nedelje

- 97% smatra da je njihova koža otpornija na spoljašnje agresore nakon 4 nedelje

 

U kombinaciji sa kremom Dior Capture Youth, serum Redness Soother otkriva savršen kvalitet kože.

 

¹Vrednosti izračunate na osnovu ISO standarda 16128 deo II i prema podacima o sirovim sastojcima koje su dostavili Diorovi dobavljači.

Izvor: Dior.

 

Upotrebljen u kombinaciji sa Dior Capture Youth kremom, serum otkriva idealan kvalitet kože. Ne sadrži sulfate SLS i SLES, parabene i ftalate.

 

Način upotrebe:
Nanesite Redness Soother serum dnevno pre kreme za ciljani tretman. Za brže nanošenje dodajte dve do tri kapi Redness Soother seruma u ​​Capture Youth kremu i promešajte na dlanu pre nanošenja.

 

Sastav:
AQUA (WATER), GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, PHENYL TRIMETHICONE, METHYL GLUCETH-20, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, JOJOBA ESTERS, CAPRYLYL METHICONE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, PHENOXYETHANOL, STEARETH-21, PARFUM (FRAGRANCE), STEARETH-2, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, BISABOLOL, TOCOPHERYL ACETATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, GOSSYPIUM HIRSUTUM (COTTON) EXTRACT, CARBOMER, ADENOSINE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM TOCOPHERYL PHOSPHATE, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, BHT, TIN OXIDE, TOCOPHEROL, CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680013252

Pregled

Napišite vaš komentar

Capture Youth Redness Soother Age-Delay Anti-Redness Soothing Serum 30ml

Idealan tretman za osetljivu kožu lica, ovaj serum predstavlja mešavinu zaštitnih pamučnih peptida dobijenih iz prirodnih izvora za kožu koja je trenutno više umirena i ujednačena. Dior Capture Youth Redness je stručni serum koji deluje kao anti-agresorski štit i formulisan je da smanji pojavu crvenila, umiri i ublaži iritiranu kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje