Delovanje:
Pružite svojoj koži dodatnu hidrataciju uz pomoć Eucerin Hyaluron-Filler Hidro Boostera.

 

Ovaj izrazito lagani i osvežavajući gel pruža trenutnu hidrataciju i povećava nivo vlažnosti u koži i do 24 sata. Formulacija, koja se sastoji od samo 11 sastojaka, kombinuje dva tipa hijaluronske kiseline u visokoj koncentraciji i glicerin. Koža prirodno proizvodi ove dve komponente kako bi zadržala vlažnost, a u formulaciji Hidro boostera one funkcionišu kao magneti koji vezuju vodu, čineći kožu zategnutom zahvaljujući trenutnoj i intenzivnoj hidrataciji.

 

Eucerin Hyaluron-Filler Hidro Booster klinički i dermatološki dokazano pruža odlične rezultate. U istraživanju se 100% ispitanika slažilo sa tim da preparat "povećava nivo hidratacije", čini da koža bude "trenutno hidrirana" i da njihova koža deluje "vidno zategnutije".¹

 

Hidro Booster odgovara svim tipovima kože, uključujući i osetljivu kožu. Brzo se upija i čini da koža bude glatka i da izgleda zdravo.

 

¹BeiersdorfAG, PiU, februar 2019

 

Kliničke i dermatološke studije su potvrdile veoma dobru efikasnost i podnošljivost na koži. Pored drugih kliničkih i dermatoloških studija, sprovedena je i studija samoprocene preparata¹ koja je uključila 120 žena starosti između 25 i 40 godina.

 

Nekomedogeno. Blago parfimisan. Odlična baza za šminku.

 

Glicerin i hijaluronska kiselina su supstance koje se stvaraju u ćelijama kože i koje se koriste za održavanje hidriranosti kože. Glicerin pomaže da se voda zadrži u koži. Hijaluronska kiselina srednjeg lanca poboljšava hidriranost u spoljnim delovima epidermisa – gde se prvo javljaju fine linije i bore – dok hijaluronska kiselina kratkog lanca prodire dublje u epidermalne slojeve gde stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline i na taj način dubinski hidrira kožu i deluje na slojeve gde duboke bore nastaju.

 

Kao glavni sastojci Eucerin Hyaluron-Filler Hidro Booster formulacije oni pružaju koži trenutnu i dugotrajnu 24-časovnu hidrataciju.

 

Način upotrebe:
Nanesite ga kao prvi korak u svakodnevnoj nezi ujutru i uveče tako što ćete ga nežno umasirati u dobro očišćenu kožu. Ne nanosite ga na oblast oko očiju.

 

Sastav:
Voda, Alcohol Denat, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, BHT, Parfum.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 30ml

11018018

Pregled

Napišite vaš komentar

Hyaluron-Filler Hidro Booster 30ml

Izrazito lagan i osvežavajući preparat koji pruža intenzivnu hidrataciju. Namenjen je svim tipovima kože sa 3X Efektom: popunjava, hidrira i osvežava. Hidratantna i osvežavajuća gel formulacija koja pruža koži trenutnu i intenzinu 24-časovnu hidrataciju. Vidno ublažava fine linije i bore čineći kožu svežom i blistavom. Izrazito lagana i osvežavajuća gel formulacija. Namenjen svim tipovima kože, uključujući i osetljivu kožu. Pruža intenzivnu hidrataciju kože i do 24 sata.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje