Delovanje:
Koncentrovani tretman kapljicama sa 4 molekulske težine hijaluronske kiseline za intenzivnu hidrataciju na više nivoa. Hijaluronska kiselina koja se koristi u formuli je posebna kombinacija 4 različite molekulske težine:

 

1. Visoka: formira zaštitni film na površini kože, smanjujući prirodni gubitak vode

2. Visoko-srednje: zadržava vodu na površini kože, negujući rožnati sloj

3. Srednje-nizak: obezbeđuje hidrataciju i popravlja oštećenja na stratum corneum

4. Nisko: prodire u kožu duboko, hidratizujući je i obnavljajući je iznutra

 

Hijaluronska kiselina je kombinovana sa poliglutaminskom kiselinom. Ova biokompatibilna aktivna komponenta pojačava hidrataciju zahvaljujući svom odličnom kapacitetu za zadržavanje vode, istovremeno sprečavajući propadanje hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u koži. Formula je takođe obogaćena inulinom, prirodnim prebiotikom koji pomaže u očuvanju mikrobioma kože, selektivno hrani njenu bakterijsku floru i pomaže da epidermalna barijera funkcioniše pravilno.

 

Rezultati: koža je duboko hidratizovana, sitne bore i znaci dehidracije se postepeno umanjuju, a površina kože je glatkija i polirana, kao da je podignuta.

 

Cilj: pogodan za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu. Preporučuje se nakon neablativnih estetskih tretmana.

 

Sa 4 molekulske težine hijaluronske kiseline, poliglutaminske kiseline, inulina. Bez silikona, alkohola, boja, parfema i sastojaka životinjskog porekla.

 

Način upotrebe:
Nanesite na lice i vrat ujutru i uveče, lagano pritiskajući prstima. Nastavite nanošenjem kreme koja najbolje odgovara vašim potrebama.

 

Sastav:
QUA, PROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, LEVULINIC ACID, GLYCERIN, SODIUM LEVULINATE, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM ANISATE, SODIUM HYDROXIDE, INULIN, SODIUM POLYGLUTAMATE, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30ml

005680011693

Pregled

Napišite vaš komentar

Hyaluronic + Polyglutamic Acid 30ml

Duboko hidrira kožu, podiže i umanjuje bore. Sprečava propadanje hijaluronske kiseline u koži. Održava ravnotežu mikrobioma kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje