Delovanje:
Inkapsulirano za svežinu, formulisano za maksimalnu potenciju. Ovaj luksuzni, lagani serum sa suvim uljem kombinuje dva moćna sastojka u jednoj kapsuli: vitamin C za njegove sjajne supermoći i ceramide koji pomažu u sprečavanju gubitka vlage. Tehnologija za osvetljavanje sa dvostrukim dejstvom vidno smanjuje umor i bori se protiv hiperpigmentacije, podiže umornu kožu i uravnotežuje ton. Trenutna moć osvetljavanja u svakoj dozi.

 

Prednosti proizvoda:

- osvetljava kožu lica i poboljšava sjaj

- pomaže u poboljšanju izgleda neujednačenog tona kože lica

- umanjuje izgled tamnih mrlja i promene boje

- štiti od oštećenja slobodnih radikala koji doprinose znakovima starenja

- podržava prirodni kolagen i elastinski matriks kože lica

 

Tri razloga da volite ceramidne kapsule. Inkapsulacija: Zapečaćeno kako bi aktivni sastojci bili snažni i sveži. Kapsule sa jednom dozom: unapred izmerene i prenosive - uklanjaju nagađanje o nezi kože. Sastojci performansi: Bez dodatnih filera. Samo moćni sastojci i ceramidi koji povećavaju vlažnost.

 

¹Zasnovano na testiranju stabilnosti THD askorbata u odnosu na L-askorbinsku kiselinu.

Izvor: Elizabeth Arden.

 

Način upotrebe:
Da biste otvorili kapsulu, nežno dvaput okrenite jezičak i stisnite je vrhovima prstiju. Iscedite 3 kapi na dlan, pritisnite dlanove zajedno i zagladite po licu. Koristite preostali serum za vrat i dekolte. Podesite po potrebi. Koristite ujutro i/ili uveče pre hidratantne kreme.

 

Napomena:
Kapsule, kao ni sadržaj kapsula nije namenjen za oralnu upotrebu, već isključivo za spoljašnju primenu na neoštećenoj koži lica. Ne stavljati u usta, niti gutati. Ne stavljati u oči. Čuvati u zatvorenoj posudi na hladnom i suvom mestu. Držati van domašaja dece.

 

Sastav:
DICAPRYLYL CARBONATE, COCO-CAPRYLATE / CAPRATE, DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, TOCOPHERYL ACETATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, CERAMIDE NP, CERAMIDE NS, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, GLYCERYL DIOLEATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, PHYTOSPHINGOSINE, PHYTOSTEROLS, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, SCLAREOLIDE, TOCOPHEROL, TRIOLEIN, PHENOXYETHANOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 kapsula

005680013341

Pregled

Napišite vaš komentar

Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum 60 kapsula

178 puta snažniji od tradicionalnog vitamina C¹, ovaj satenski serum sa suvim uljem pomaže da se koža lica vidno posvetli, ujednači ton i zaštiti od znakova preranog starenja. Primetićete vidljivo svetliju kožu nakon samo jedne upotrebe. Kapsule sa jednom dozom. Bez dodatnog mirisa.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje