Delovanje:
Sastavljena od 94%¹ sastojaka prirodnog porekla, Dior Prestige La Crème Mains de Rose krema neguje ruke, zanoktice i nokte. Takođe se može koristiti kao reparativni balzam na veoma suvim delovima tela, kao što su laktovi i stopala, kako bi se sprečila dehidracija. Duboko nahranjene, ruke su obavijene oblakom mekoće. Nesavršenosti boje izgledaju smanjene. Koža je poboljšana luksuznim sjajem. Kako je zategnuta, koža deluje nenaborano, a ruke su vidljivo glatkije, kao podmlađene. Kutikule su omekšane, nokti izgledaju ojačani. U srcu Dior Prestige formule je baršunasta, brzo upijajuća tekstura koja obavija ruke i nokte bujnom udobnošću. Nakon kontakta s kožom, tekstura se pretvara u udoban i baršunast veo. Suptilna, opojna nota ruže delikatno pojačava kožu.

 

Priča o ovoj ruži počinje na liticama Granvila, nedaleko od doma Kristijana Diora u Normandiji. Ovde su Diorovi istraživači otkrili divlju ružu, posebno višegodišnju i sposobnu da izdrži oštru pomorsku klimu, a da istovremeno zadrži svoju uzvišenu lepotu. Bilo je potrebno 7 generacija hibrida dok sjajni hortikulturista nije ukrotio njenu divlju prirodu i poboljšao njen potencijal za revitalizaciju. Tako je stvorio Rose de Granville, prvu ružu specijalno kreiranu za Dior kozmetičku negu kože. Proučavana više od 15 godina, Rose de Granville je pokazala da je dvostruko otpornija² od normalne ruže. Svoju moć unosi u srce Dior Prestige nege kože.

 

Rezultati nakon upotrebe proizvoda:

- ruke su nahranjene: +42%³ / +78%⁴

- smanjena pojava bora: -36%⁴

- koža izgleda glatkija: +34%³ / +57%⁴

- koža izgleda zategnuta: +27%³ / +50%⁴

- koža izgleda ujednačeno: +12%³ / +31%⁴

- koža deluje svetlije: +24%³ / +43%⁴

- koža izgleda zaštićena: +11%³ / 48%⁴

- koža izgleda popravljena: +25%³ / +66%⁴

 

Pratite uputstva Dior Prestige La Crème Mains de Rose rituala nanošenja za sladokusnu senzornu masažu koja obavija vaše ruke prozračnim i udobnim velom.

 

¹Iznos izračunat na osnovu standarda ISO 16128-1 i ISO 16128-2. Procenat vode uključen.

²In-vivo test otpornosti na crne mrlje u poređenju sa stablom ruže Old Blush.

³Samobodovanje od 33 žene odmah nakon nanošenja na ruke.

⁴Samoocenjivanje od 33 žene nakon 4 nedelje upotrebe.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Umasirajte kremu za ruke dok se tekstura savršeno ne stopi s kožom, od zglobova pa sve do vrhova prstiju. Koristite je kao reparativni balzam da biste sprečili isušivanje na područjima kojima najviše nedostaje hidratacija. Ovu kremu moguće je koristiti i na laktovima, kolenima, vratu, kao i na stopalima.

 

Sastav:
AQUA (WATER), GLYCERIN, SQUALANE, BUTYLENE GLYCOL, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, CETYL ALCOHOL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, GLYCERYL STEARATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, ROSE EXTRACT, ROSA CENTIFOLIA FLOWER WAX, ROSA DAMASCENA FLOWER WAX, ADENOSINE, ROSA DAMASCENA FLOWER EXTRACT, STEARYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), CHLORPHENESIN, CETETH-20, STEARETH-20, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, PHENETHYL ALCOHOL, CITRIC ACID, SODIUM CARRAGEENAN, JANIA RUBENS EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CI 14700 (RED 4), DIMETHICONE, PEG-75 STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680013265

Pregled

Napišite vaš komentar

Dior Prestige La Crème Mains de Rose 50ml

Otkrijte Dior Prestige La Crème Mains de Rose, prvu Dior kremu za ruke koja kombinuje snagu mikronutrijenata Rose de Granville sa ekstraktom ružinih vlakana, ružin vosak i ružino ulje. Vrhunski ulepšavajući dodir sa efektom koji prkosi starenju, ovaj tečni balzam obavija ruke i nokte mikronutritivnom i revitalizirajućom snagom Rose de Granville. Bez ikakvog lepljivog ostatka, njegova tekstura se pretvara u udoban i baršunast veo. Dan za danom, ruke su blistave lepotom do samih vrhova noktiju, pojačane suptilnim, opojnim mirisom ruže.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje