Delovanje:
Stvorite trenutni sjaj svuda gde koža inače hvata svetlost, uključujući noge, ramena, ključnu kost, obraze i luk na usnama. Elizabeth Arden 8 Hour Cream Skin Protectant može da se koristi i za definisanje obrva, gde se provlačenjem najmanje količine kreme kroz obrve struktuira oblik i pravac dlačica, pomažući da se uredno definiše luk.

 

Pored svojih svojstava kao „spasitelja kože“, vazelin i prirodni lanolin kreme pomažu da se koža zagladi i hidrira. Sa svojim efikasnim hidratantnim sastojcima, ovo „uradi sve“ čudo savršeno ponovo hidrira i ispucale usne.

 

Dermatološki testirano i klinički dokazano da hidrira i štiti kožu do osam sati. Može da se nanese na kožu kao zaštita od opekotina od vetra, posebno kada se krećete napolju. Ujedno, ovu kremu je pored lica moguće stavljati i na suve delove tela, poput laktova, kolena, ali i stopala i peta.

 

8 Hour Cream Skin Protectant je legendarna formula za negu kože koju je 1930. godine kreirala gospođica Arden da umiri i zaštiti kožu. Trenutni, ogromni uspeh brenda 8 Hour nastavlja svoje nasleđe i danas. Proslavljena od strane šminkera i kozmetičara širom sveta, njegova divna svestranost i dokazani rezultati uzdigli su ga do „kultnog statusa“ u industriji lepote. Ime 8 Hour skovala je odana klijentkinja Elizabeth Arden koja je koristila kremu na kolenu svog deteta, a „osam sati kasnije“ bila je magično bolja. Tako je nastala linija proizvoda 8 Hour od Elizabeth Arden.

 

Način upotrebe:
Lice: Nanesite malu količinu kreme na dlanove kako biste je se zagrejali, a potom utapkajte i umasirajte na lice kako biste hidrirali kožu.

 

Stopala: Umasirajte kremu na tabane, jastučiće i pete, a potom slobodno navucite pamučne čarape za dublju hidrataciju suve kože.

 

Sastav:
PETROLATUM, LANOLIN, MINERAL OIL / PARAFFINUM LIQUIDUM / HUILE MINERALE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, PARFUM / FRAGRANCE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, SALICYLIC ACID, TOCOPHEROL, ZEA MAYS (CORN) OIL, BHT, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014610

Pregled

Napišite vaš komentar

8 Hour Cream Cream Skin Protectant Super Hero (Limited Edition) 50ml

Višenamenska i višestruko nagrađivana krema za zaštitu kože duboko hidrira i štiti kožu lica i tela u bilo koje vreme, na bilo koji način. Njena raznovrsna formula prevazilazi hidrataciju, čini čuda za oblikovanje obrva, dodajući sjaj obrazima, umiruje kožu suvih ruku, zaglađuje zanoktice i nokte i još mnogo toga, pa je upravo zato Elizabeth Arden 8 Hour Cream Skin Protectan krema višenamenska.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje