Delovanje:
Diorova nauka je prvi put pokazala uticaj zagađenja i teških metala na kožu. Kada se akumuliraju, slabe strukturu kože, ubrzavaju oksidaciju i samim tim starenje kože. Oni takođe mogu oslabiti barijeru kože. Stoga je neophodno ne samo ukloniti nečistoće sa kože, već je i ojačati i zaštititi. Dvostruko dejstvo infuzirano je u srce ove micelarne vode.

 

Dior L'Eau Démaquillante kombinuje sposobnost čišćenja mikročestica sa svojstvima pročišćavanja. Takođe štiti od štetnih efekata čestica zagađenja². Prožet lokvanjima iz vrtova Dior, koji je poznat po svojim svojstvima pročišćavanja³ L'Eau Démaquillante eliminiše ostatke urbanog zagađenja. Formulisan od strane Diorovih stručnjaka, eliminiše 96%⁴ čestica zagađenja, uklanja šminku i savršeno čisti kožu. Pore su očišćene, tekstura kože je profinjena, a ten ujednačen. Formulisana sa sastojcima za negu kože, micelarna voda Dior L'Eau Démaquillante hidrira kožu i jača njenu barijeru. Takođe štiti njen pH za nežno čišćenje kože. Umirena i udobna, koža deluje mekše i ojačano.

 

Osim jednostavnog uklanjanja šminke, priuštite sebi pravi trenutak nege uz OFF/ON čišćenje. Formula micelarne vode, sastavljena od 98%¹ sastojaka prirodnog porekla, sadrži saponine koji čiste nečistoće. Njena nežna, osvežavajuća tekstura uklanja šminku i poštuje kožu lica.

 

Pročišćavajući lokvanj umetnut u formulu micelarne vode Dior L'Eau Démaquillante je sastojak poznat po svojoj sposobnosti da prečišćava okolinu. Ključ za ovo svojstvo prečišćavanja je fenomen helacije, koji uključuje hvatanje i zadržavanje nečistoća kao što su teški metali, tako da se ne šire u vodi. Infuziran u Dior L'Eau Démaquillante micelarnoj vodi, pročišćavajući lokvanj pomaže u pročišćenju⁵ kože lica.

 

Pročišćavajući lokvanj dolazi iz bašte Latour-Marliac, legendarnog doma lokvanja od 1875. godine. Nešto kasnije, 1889. godine Žozef Bori Latur-Marlijak je otišao u Pariz na Svetsku izložbu, kojoj je prisustvovao i Klod Mone. Čuveni slikar impresionista je ovom prilikom od njega naručio lokvanje, čime je Latour-Marliac postao njegov zvanični dobavljač. Smešten u Templ-sur-Lot, odakle potiče francuski lokvanj, novi Dior vrt obezbeđuje sledljivost, metod uzgoja i širok domet francuskih lokvanja. Da bi poboljšali proces berbe i dodatno povećali njihov pozitivan uticaj na lokalni biodiverzitet, timovi kuće Dior i Latour-Marliac uspostavili su regenerativni sistem uzgoja bez presedana za rasadnik. Rizom svake biljke ubrane za Dior preseče se na dva dela kako bi se zadržao deo čiji se izdanak odmah ponovo sadi. Filozofija koju dele svi Diorovi vrtovi, tako da priroda ostaje nepresušan izvor inspiracije i stvaranja. Vrt Latour-Marliac je prva umetnička Diorova bašta, u kojoj se lokvanji beru na način koji omogućava biljci da se dalje oporavi.

 

¹Iznos izračunat na osnovu standarda ISO 16128-1 i ISO 16128-2. Procenat vode uključen. Preostalih 2% sastojaka doprinosi performansama formule, senzornoj privlačnosti i stabilnosti.

²Test in-vivo.

³In-vitro test sastojka.

⁴In-vivo instrumentalni test na 21 ženi na česticama od 49 µm.

⁵Ex-vivo test na kožnom eksplantu.

⁶Dior OFF/ON pena za čišćenje se prodaje zasebno.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Pamučnim jastučićem nežno nanesite Dior L'Eau Démaquillante micelarnu vodu na lice, vrat i područje oko očiju. Micelarna voda se može koristiti u kombinaciji sa Dior OFF/ON⁶ penom za čišćenje za dvostruko čišćenje.

 

Sastav:
AQUA (WATER), PROPANEDIOL, GLYCERIN, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, NYMPHAEA ALBA ROOT EXTRACT, SAPONINS, SODIUM HYALURONATE, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), QUILLAJA SAPONARIA WOOD EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SAPONARIA OFFICINALIS LEAF / ROOT EXTRACT, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, BUTYLENE GLYCOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, CAPRYLYL GLYCOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680013262

Pregled

Napišite vaš komentar

L'Eau Démaquillante Micellar Water 200ml

Dior je kreirao Dior L'Eau Démaquillante, micelarnu vodu sastavljenu od 98%¹ sastojaka prirodnog porekla koja vam omogućava da uklonite šminku sa kože i otkrijete njenu čistoću, dok hidrira i umiruje osećaj nelagodnosti. Ova micelarna voda nežno uklanja šminku, eliminiše nečistoće i čestice zagađenja. Dior L'Eau Démaquillante hidrira, održava pH i jača barijeru kože. Formula ove Dior micelarne vode kombinuje svojstva pročišćavanja francuskog lokvanja sa hijaluronskom kiselinom, cvetnom vodom različka i saponinom. Tako čisti pore i pročišćava kožu dok jača kožnu barijeru. Svakodnevna upotreba, ujutro i uveče, sama ili pre Dior OFF/ON⁶ pene za čišćenje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje