Delovanje:
Diorova nauka je po prvi put pokazala uticaj zagađenja i teških metala na kožu. Kada se akumuliraju, slabe strukturu kože, ubrzavaju oksidaciju i samim tim starenje kože. Oni takođe mogu oslabiti barijeru kože. Stoga je neophodno ne samo ukloniti nečistoće sa kože, već je i zaštititi. Dvostruko dejstvo uneto je u srce Dior Le Démaquiellant Yeux et Lèvres sredstva za uklanjanje šminke za oči i usne. Ovo sredstvo za uklanjanje šminke koncentrisano na biljnim uljima uklanja šminku sa očiju i usana. Prekriva trepavice da nežno ukloni šminku. Formulisan sa sastojcima za negu kože, pročišćavajući odstranjivač šminke napravljen od vodenog ljiljana, uklanja šminku sa očiju i usana, dok ujedno hidrira kožu. Trepavice izgledaju jače, a osetljiva područja lica, poput očiju i usana, osećaju se umireno i udobno.

 

Idite dalje od jednostavnog uklanjanja šminke i priuštite sebi pravi trenutak maženja uz OFF/ON čišćenje: formula sastavljena od 98%¹ sastojaka prirodnog porekla, uključujući pročišćavajući lokvanj iz Diorovih vrtova, umirujuće ulje jojobe i umirujuću cvetnu vodu kukuruza. Stručni formulatori u Dioru stvorili su bogatu formulu koja obavija i klizi preko kože, savršeno eliminišući nečistoće bez ostatka. Osvežava i hidrira kožu.

 

Vodeni ljiljan za pročišćavanje koji se nalazi u formuli za uklanjanje šminke za oči i usne je sastojak poznat po svojoj sposobnosti da pročišćava okolinu. Ključ za ovo svojstvo prečišćavanja je fenomen helacije, koji uključuje hvatanje i zadržavanje nečistoća kao što su teški metali, tako da se ne šire u vodi. Unet u sredstvo za uklanjanje šminke za oči i usne, pročišćavajući vodeni ljiljan pomaže u pročišćavanju² kože.

 

Pročišćavajući lokvanj dolazi iz bašte Latour-Marliac, legendarnog doma lokvanja od 1875. godine. Nešto kasnije, 1889. godine Žozef Bori Latur-Marlijak je otišao u Pariz na Svetsku izložbu, kojoj je prisustvovao i Klod Mone. Čuveni slikar impresionista je ovom prilikom od njega naručio lokvanje, čime je Latour-Marliac postao njegov zvanični dobavljač. Smešten u Templ-sur-Lot, odakle potiče francuski lokvanj, novi Dior vrt obezbeđuje sledljivost, metod uzgoja i širok domet francuskih lokvanja. Da bi poboljšali proces berbe i dodatno povećali njihov pozitivan uticaj na lokalni biodiverzitet, timovi kuće Dior i Latour-Marliac uspostavili su regenerativni sistem uzgoja bez presedana za rasadnik. Rizom svake biljke ubrane za Dior preseče se na dva dela kako bi se zadržao deo čiji se izdanak odmah ponovo sadi. Filozofija koju dele svi Diorovi vrtovi, tako da priroda ostaje nepresušan izvor inspiracije i stvaranja. Vrt Latour-Marliac je prva umetnička Diorova bašta, u kojoj se lokvanji beru na način koji omogućava biljci da se dalje oporavi.

 

¹Iznos izračunat na osnovu standarda ISO 16128-1 i ISO 16128-2. Procenat vode uključen. Preostalih 2% sastojaka doprinosi performansama formule, senzornoj privlačnosti i stabilnosti.

²Ex-vivo test na kožnom eksplantu.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Pre upotrebe protresite bočicu sredstva za uklanjanje šminke za oči i usne, kako bi se vodena i masna faza dobro izmešale. Natopite pamučni jastučić sredstvom za skidanje šminke, očistite kapke, a zatim i konturu očiju. Ponovo natopite pamučni jastučić, a zatim ga nežno pritisnite na trepavice na nekoliko sekundi i pažljivo prevucite da biste uklonili šminku. Koristite drugu pamučnu podlogu da uklonite šminku sa usana.

 

Sastav:
AQUA (WATER), PROPANEDIOL, C15-19 ALKANE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, DICAPRYLYL CARBONATE, 1,2-HEXANEDIOL, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, NYMPHAEA ALBA ROOT EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125ml

005680013263

Pregled

Napišite vaš komentar

Le Démaquiellant Yeux et Lèvres Eye & Lip Makeup Remover 125ml

Dior je kreirao sredstvo za uklanjanje šminke sa očiju i usana, dvofazni odstranjivač šminke sastavljen od 98%¹ sastojaka prirodnog porekla, dok istovremeno umiruje osećaj nelagodnosti na koži. Le Démaquiellant eliminiše čak i najtvrdokorniju šminku. Hidrira i umiruje osetljiva područja očiju i usana. Sredstvo koristi dvofaznu teksturu za uklanjanje tragova šminke i nečistoća dok umiruje osećaj nelagodnosti na koži. Kombinuje uljnu fazu, sa dva ulja na biljnoj bazi, uključujući umirujuće ulje jojobe, i vodenu fazu, posebno natopljenu cvetnom vodom različka i ekstraktom lokvanja za prečišćavanje. Šminka se nežno uklanja sa kapaka, konture očiju, trepavica i usana. Svakodnevna upotreba, samostalno ili u kombinaciji sa drugim sredstvima za čišćenje sa pročišćavajućim lokvanjem.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje