Delovanje:
Sensai Silky Purifying Sponge Chief je veoma meka sunđerasta tkanina koja posebno uklanja nečistoće i šminku s lica. Struktura ove maramice je napravljena s finim porama koja uklanja Sensai Silky Puryfing proizvode zajedno sa rastvorenom šminkom i drugim nečistoćama. Maramica je takođe nežna prema koži lica, gde se izbegava iritacija izazvana prejakim trljanjem. Nakon čišćenja lica, ostaci proizvoda i šminka mogu se lako isprati.

 

Glavne karakteristike proizvoda:

- maramica je namenjena za sve tipove kože

- upija i efikasno uklanja proizvode i šminku s lica

- lako se pere

- brzo se suši

- odlična je za skidanje šminke s očiju i maskare

- napravljena je od prirodne gume i svile

 

Način upotrebe:
Navlažite maramicu toplom vodom i koristite je za uklanjanje svih proizvoda i šminke sa lica. Nakon upotrebe, maramicu isperite u toploj vodi, a zatim ostavite da se osuši na vazduhu. Kada se osuši, tkanina postaje tvrda i stoga ne može da sadrži bakterije. Odmah ponovo postaje svilenkasto mekana kada se ispere u mlakoj vodi. Pere se u mašini na 30°C. Izbegavajte upotrebu omekšivača prilikom pranja maramice i ne perite je s vešom u boji.

 

Sastav:
LOW DENSITY POLYETHYLENE, POLYPROPYLENE, POLYVINYL ALCOHOL. NE SADRŽI AKTIVNE SASTOJKE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680012303

Pregled

Napišite vaš komentar

Silky Purifying Sponge Chief 1 komad

Nežna i mekana maramica za čišćenje lica. Ova visoko upijajuća maramica može da ukloni formulacije bez iritiranja kože lica. Sensai Sponge Chief maramica koristi se za uklanjanje šminke sa lica, kao i ostalih nečistoća dok ujedno ostavlja kožu mekom i čistom. Efikasna i upijajuća maramica za čišćenje specijalno je razvijena za brzo uklanjanje Sensai proizvoda i maski za lice, bez iritacije kože.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje