Delovanje:
Ove maramice su rezultat kontinuiranog procesa poboljšanja kako bi Mustela što više ispunila očekivanja roditelja. Omiljene Mustela maramice sada krasi nova tkanina: Liocell. Maramice su napravljene od drvne mase koja potiče iz šuma kojima se održivo upravlja. Mustela je u okviru svog pakovanja vlažnih maramica takođe smanjila upotrebu plastike. Plastični poklopac je uklonjen, čime je ušteđeno 54% plastike.

 

Za garantovanu bezbednost od rođenja, Mustela tretmani su razvijeni u saradnji sa zdravstvenim radnicima i moraju uspešno proći više od 450 merenja i testova.

 

Klinički dokazana efikasnost:

100% roditelja smatra da je lice nežno očišćeno*

98% roditelja smatra da je koža zadnjice nežno očišćena**

98% roditelja smatra da efikasno čisti ruke*

97% roditelja smatra da maramice ostavljaju kožu mekom**

 

*Korišćen test pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom na 60 dece, uključujući bebe do 3 meseca, tokom 3 nedelje na licu i rukama (% zadovoljstva: samoprocena).

**Korišćen test koji je sproveden pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom na 59 dece, uključujući bebe do 3 meseca, tokom 3 nedelje na sedištu (% zadovoljstva: samoprocena).

Izvor: Mustela.

 

97% sastojaka prirodnog porekla. Preostalih 3% se koristi za dobijanje prijatne teksture i dobre zaštite formule tokom dužeg perioda. Dermatološki testirano. Proizvedeno u Francuskoj.

 

Način upotrebe:
Izvaditi vlažnu maramicu iz pakovanja. Obično je dovoljna jedna vlažna maramica za brisanje. Nežno očistite područje. Nema potrebe za ispiranjem. Nakon upotrebe pakovanje zatvorite kako bi se zadržala svežina preostalih vlažnih maramica. Upotrebljene vlažne maramice odložite u kantu za smeće. Nikada ne bacajte vlažne maramice u WC šolju, more, reke ili u prirodu.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ALLANTOIN, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, TARTARIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SAPONARIA OFFICINALIS LEAF/ROOT EXTRACT, TROPOLONE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM (FRAGRANCE).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 20 komada

005680012318

Pregled

Napišite vaš komentar

BIO Organske vlažne maramice 20 komada

Vlažne maramice napravljene od vlakana biljnog porekla (0% plastike) efikasno čiste lice, ruke i zadnjicu, beba od rođenja, uključujući prevremeno rođene bebe. Sastoji se od 97% sastojaka prirodnog porekla. Otporne i meke na dodir, savršene su za upotrebu u pokretu. Sa jedinstvenim Mustela bebi mirisom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje