Delovanje:
Bogatstvo prirodnim ulja štiti od iritacije i suvoće. Biobranil i uljani ekstrakt pšeničnih mekinja nude biolosku zaštitu. Pantenil triacetat, precursor pantenola, promoviše regeneraciju i obnavljanje kože. Pogodno kod kuće i na putu. Higijensko i lako odlaganje nakon upotrebe. Jača otpornost osetljive bebine kože. Ostaci fecesa se ukljanjaju bez iritacije kože.

 

Ne sadrži nitro-jedinjenja, formaldehid, nitrozamin, dioksan. Bez PEG veza (polietilen glikola).

 

Posebno preporučljivo za meko i nežno čišćenje područja u predelu pelena. Sastojci pomažu inhibiciju zapaljenja, smiruju svrab i umiruju kožu. Sebamed Baby uljane maramice moguće je koristiti i za nežno uklanjanje šminke oko osetljivog područja očiju.

 

Način upotrebe:
Koristiti po potrebi. Maramicom ne prelaziti preko otvorenih rana ili oštećene kože.

 

Sastav:
PARAFFINUM LIQUIDUM, ARACHIS HYPOGAEA OIL, TRITICUM VULGARE GERM OIL, DECYL OLEATE, PANTHENYL TRIACETATE, ISOPROPYL STEARATE, PARFUM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 70 komada

11004862

Pregled

Napišite vaš komentar

Baby uljane maramice 70 kom

Efektivna zaštita kože od štetnih uticaja okoline i regeneracija kože protiv iritacije. Sadrže prirodna ulja koja štite od iritacije i suvoće. Temeljno i nežno čišćenje u predelu pelena. Pogodno i za nežno uklanjanje šminke oko osetljivog područja očiju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje