Delovanje:
Becutan vlažne maramice na površini kože ostavljaju tanak zaštitni sloj koji neguje i održava kožu čistom i zdravom. Neutralne su pH vrednosti i ne sadrže alkohol. Becutan vlažne maramice pored namene za negu kože u pelenskoj regiji, preporučuje se i za čišćenje bebinog lica i ručica.

 

Ne sadrže parabene. Ne sadrže alkohol. Uravnotežene pH vrednosti bliske pH vrednosti dečije kože. Dermatološki testirano. Za negu kod svakog povijanja. Za čišćenje bebinog lica i ručica. Preporučuje se za svakodnevnu upotrebu kod odraslih osoba sa osetljivom kožom.

 

Način upotrebe:
Koristiti po potrebi. Upotrebljene vlažne maramice odložiti u smeće i nikada ne bacati u WC šolju, more, okeane, reke i u prirodu.

 

Sastav:
AQUA, PHENOXYETHANOL, CETEARYL IDONONSNOATE, GLYCERIN, PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, CETEARETH-12, CETEARYL ALCOHOL, PARFUM, BENZOIC ACID, GLYCERYL STEARATE, CETYL PALMITATE, SODIUM POLYACRYLATE, DEHYDROACETIC ACID, CETEARETH-20, CITRIC ACID, CHAMOMILLA RESUTITA EXTRACT, BENYL ALCOHOL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE, BUYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 20 komada

11000335

Pregled

Napišite vaš komentar

Becutan vlažne maramice sa kamilicom 20kom

Becutan vlažne maramice sadrže hidratantni losion s ekstraktom kamilice koji štiti kožu od pojave iritacija, umiruje crvenilo i onemogućava negovo dalje širenje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje