Delovanje:
Pampers Coconut Pure Protection vlažne maramice naravljane su od nežnih sredstava za čišćenje, sastojaka za uravnoteženje pH i konzervansa (koji pomažu zaštiti maramica od kontaminacije). Coconut Pure vlažne maramice sadrže kokosovo ulje, koje koži obezbeđuje vlagu i sjaj kože. Maramice ne sadrže alkohol i boje, i imaju lagani miris kokosa.

 

Način upotrebe:
Maramice su za jednokratnu upotrebu. Nežnim pokretima obrisati bebinu kožu. Nakon upotrebe maramice odložiti u kantu za smeće. Nikada ne bacajte upotrebljene maramice u WC šolju, reke, mora, okeane ili u prirodu.

 

Sastav:
AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, COCOS NUCIFERA OIL, GLYCERYL OLEATE CITRATE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, SODIUM BENYOATE, SORBITAN CAPRYLATE, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, GAMMA-NONALACTONE, AMORPHOPHALLUS KONJAC ROOT EXTRACT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 42 komada

005680012510

Pregled

Napišite vaš komentar

Coconut Pure Protection vlažne maramice 42 kom

Coconut Pure Protection vlažne maramice od kokosovog oraha izgrađene su od 99% ultra pročišćene vode, vrhunskog pamuka, regenerisane celuloze, poliestera i 1% nežnih sredstava za mekano i nežno čišćenje bebine kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje