• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Mustela Vlažne maramice 70 kom | apothecary.rs
    Mustela Vlažne maramice 70 kom | apothecary.rs

Delovanje:
Treba da promenite pelenu bebi kada ste napolju? Ili jednostavno obrišete bebino lice i ruke nakon obroka? Mustela vlažne maramice sa organskim avokadom saveznik su svakog roditelja za brzo čišćenje - bilo kada i bilo gde. Super mekane, Mustela vlažne maramice nežno čiste bebino lice, telo i pelensku regiju i mogu se koristiti čak i kod novorođenčadi, uključujući prevremeno rođene bebe. Još bolje, ostavljaju kožu vlažnom, nežnom i prijatno svežom. Glavni aktivni sastojak Avokado Perseose® jača kožu novorođenčadi i pomaže u zaštiti dragocenog, i nežnog ćelijskog potencijala kože. Takođe se brine o planeti, jer se avokado dobija iz obnovljivih prirodnih resursa snabdevanja.

 

Klinički dokazana efikasnost:

- vlažne maramice efikasno čiste ruke: 98% roditelja se slaže*

- čini pelensku regiju deteta mekom: 97% se slaže**

- 100% roditelja je zadovoljno i smatra da se lice njihove bebe nežno čisti*

- 98% roditelja je zadovoljno i smatra da se pelenska regija njihove bebe nežno čisti**

 

*Test korišćenja sproveden pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom na 59 dece, uključujući novorođenčad mlađu od 3 meseca, preko 3 nedelje na licu i rukama (samoprocena roditelja).

**Test korišćenja sproveden pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom na 59 dece, uključujući novorođenčad mlađu od 3 meseca, tokom 3 nedelje na pelenskoj regiji (samoprocena roditelja).

Izvor: Mustela.

 

Mustela je posvećena sigurnosti pre svega, jer nema ništa dragocenije od vaše bebe. Da bi se osigurala sigurnost proizvoda, svi Mustela proizvodi su razvijeni u saradnji sa zdravstvenim radnicima, na osnovu naučnih istraživanja.

 

Organski avokado koji Mustela koristi za svoje proizvode dobijen iz obnovljivih prirodnih resursa snabdevanja. Takođe se kombinuje sa biljnim glicerinom koji hidrira kožu i sprečava isparavanje vode, ekstraktom saponina, prirodnim sredstvom za čišćenje, kao i alantoinom, omekšivačem. Sadrži 97% sastojaka je prirodnog porekla. Preostala 3% služe da se obezbedi prijatna tekstura i dugotrajna zaštita formule.

 

Način upotrebe:
Mustela vlažne maramice mogu se koristiti za bebino lice, telo i pelensku regiju. Izvucite maramicu iz pakovanja. Obično je dovoljna jedna. Nežno očistite bebu. Ne treba ispirati. Ne zaboravite da zatvorite pakovanje maramica kako bi maramice ostale mekane i vlažne. Takođe, ne zaboravite da odvajate otpad. Bacajte upotrebljenu maramicu u svoj kućni otpad, a nikada u WC šolju niti u more ili reku.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ALLANTOIN, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, TARTARIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SAPONARIA OFFICINALIS LEAF/ROOT EXTRACT, TROPOLONE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT , SODIUM HYDROXIDE, PARFUM (FRAGRANCE).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 70 komada

005680012310

Pregled

Napišite vaš komentar

Vlažne maramice 70 kom

Mustela vlažne maramice za čišćenje sa organskim avokadom nežno i efikasno čiste bebinu kožu: lice, ruke i pelensku regiju - čineći je mekom i hidriranom. Sa 97% sastojaka prirodnog porekla, ove nežne maramice mogu se koristiti čak i kod novorođenčadi, uključujući prevremeno rođene bebe.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje