Delovanje:
Pampers Aqua Pure maramice su napravljene od 99% vode, najfinijeg pamuka i nežnih losiona za čišćenje. Maramice su dermatološki testirane, ne sadrže parfeme i alkohol. Sadrže plastificiranu foliju sa plastičnim zatvaračem koja štiti proizvod od isušivanja.

 

Pampers Aqua Pure vlažne maramice su veoma nežne i idealne za bebinu osteljivu kožu. Izrađene od organskog pamuka, regenerirane celuloze i poliestera za nežno čišćenje bebine nežne kože. Mekane u dodiru s kožom i štite je od iritacija. Nežni losioni za čišćenje, sastojci koji vraćaju pH ravnotežu, kako bi maramice bile zaštićene od kontaminacije.

 

Način upotrebe:
Nežnim pokretima obrisati bebinu kožu.

 

Sastav:
WATER, CITRIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CITRATE, SORBITAN CAPRYLATE, SODIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 48 komada

005680012511

Pregled

Napišite vaš komentar

Aqua Pure vlažne maramice 48 kom

Napravljene od 99% vode, najfinijeg pamuka i nežnih losiona za čišćenje, Pampers Aqua Pure vlažne maramice su klinički potvrđene kao hipoalergenske, veoma su nežne, idealne za bebinu delikatnu kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje