Delovanje:
Dior je kreirao OFF/ON Foaming Cleanser, penušavo sredstvo za čišćenje kože lica koje se sastoji od 90%¹ sastojaka prirodnog porekla kako bi vašoj koži pružio OFF/ON čišćenje:

 

- OFF = eliminiše nečistoće, urbane čestice, ostatke šminke i višak sebuma. Klinički dokazana efikasnost: penušavo sredstvo za čišćenje eliminiše 99% čestica, uključujući najfinije², i smanjuje uticaj zagađenja na lipide kože za 20%³

- ON = smiruje osećaj nelagodnosti, čuva hidrataciju kože i funkciju barijere. Penušavo sredstvo za čišćenje vam omogućava da prepolovite štetne efekte zagađenja na markeru kožne barijere³

 

Obogaćen pročišćavajućim lokvanjem⁴ iz nove Diorove bašte i umirujućom cvetnom vodom različka⁴, Dior OFF/ON penušavo sredstvo za čišćenje nudi više od pukog čišćenja. Ovo sredstvo za čišćenje lica kombinuje glatkoću kreme sa efikasnošću penastog sredstva za čišćenje kako bi otkrila čistoću kože, dok je ujedno neguje. Vazdušno i delikatno, Dior OFF/ON penušavo sredstvo za čišćenje oslobađa kožu od ostataka šminke, UV filtera i zagađenja.

 

Više od jednostavnog čišćenja, pružite sebi pravi trenutak nege sa OFF/ON sredstvom za čišćenje. Njegova formula, sastavljena od 90%¹ sastojaka prirodnog porekla, sadrži dvostruki sapun koji cilja na širok spektar nečistoća. Njegova kremasta i gusta tekstura se pri kontaktu sa kožom pretvara u prozračnu i bogatu penu. Nakon ispiranja, koža izgleda savršeno očišćena, čista i prijatna. Ujutro nanesite OFF/ON penušavo sredstvo za čišćenje direktno na kožu. Noću izvršite dvostruko čišćenje korišćenjem OFF/ON pene za čišćenje nakon skidanja šminke.

 

 

Lokvan iz regiona Akvitanije, u Francuskoj, potiče iz izuzetne Diorove bašte. Pročišćavajući lokvanj umetnut u formulu OFF/ON pene za čišćenje je aktivni sastojak poznat po svojoj sposobnosti da prečišćava svoju okolinu. Ključ za ovo svojstvo prečišćavanja je fenomen helacije, koji uključuje hvatanje i zadržavanje nečistoća kao što su teški metali tako da se ne šire u vodi. Pomešan u OFF/ON penušavom sredstvu za čišćenje, pročišćavajući lokvanj pomaže u prečišćavanju³ kože lica. Ovaj pročišćujući lokvanj dolazi iz bašte Latour-Marliac, legendarnog doma lokvanja od 1875. godine.

 

Godine 1889, Žozef Bori Latur-Marliak otišao je u Pariz na Svetsku izložbu, kojoj je prisustvovao i Klod Mone. Čuveni slikar impresionista je ovom prilikom od njega naručio lokvanje, čime je Latur-Marliak postao njegov zvanični dobavljač. Smešten u Templ-sur-Lot, odakle potiče francuski lokvanj, novi Dior vrt obezbeđuje sledljivost, metod uzgoja i širok domet francuskih lokvanja. Da bi poboljšali proces berbe i dodatno povećali njihov pozitivan uticaj na lokalni biodiverzitet, timovi kuće Dior i Latour-Marliac uspostavili su regenerativni sistem uzgoja bez presedana za rasadnik. Rizom svake biljke ubrane za Dior seče na dva dela kako bi se zadržao deo čiji se izdanak odmah ponovo sadi. Filozofija koju dele sve Diorove bašte, tako da priroda ostaje nepresušan izvor inspiracije i stvaranja.

 

Bašta Latour-Marliac je prva umetnička Dior bašta, gde se lokvanji beru na način koji omogućava biljci da se oporavi.

 

¹Iznos izračunat na osnovu standarda ISO 16128-1 i ISO 16128-2. Procenat vode uključen. Preostalih 10% sastojaka doprinosi performansama formule, senzornoj privlačnosti i stabilnosti.

²In-vivo instrumentalni test na 21 ženi na česticama od 1µm.

³Ex-vivo test na kožnom eksplantu.

⁴In-vitro testovi sastojaka.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Uzmite malu količinu OFF/ON pene za čišćenje. Dodajte vodu i napravite u penu na dlanu. Nanesite OFF/ON penušavo sredstvo za čišćenje na lice kružnim pokretima. Temeljno isperite vodom, a zatim obrišite kožu čistim peškirom. Ne ostavljati niti čuvati na ekstremnim temperaturama.

 

Sastav:
AQUA (WATER), GLYCERIN, LAURIC ACID, STEARIC ACID, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, MALTOOLIGOSYL GLUCOSIDE, PALMITIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRABEHENATE, NYMPHAEA ALBA ROOT EXTRACT, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, COCO-BETAINE, POTASSIUM HYDROXIDE, CHLORPHENESIN, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, POLYQUATERNIUM-22.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680012621

Pregled

Napišite vaš komentar

La Mousse OFF/ON Foaming Cleanser 150ml

Dior OFF/ON je penasto sredstvo za čišćenje kože lica koje se bori protiv zagađenja sa prečišćavajućim francuskim vodenim ljiljanom. Formulisan sa 90% sastojaka prirodnog porekla. Vazdušan i delikatan, Dior OFF/ON penušavo sredstvo za čišćenje oslobađa kožu ostataka šminke, UV filtera i zagađenja kako bi se prešlo na kožu koja izgleda neverovatno čisto.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje