Delovanje:
Formula Dior Le Lait Démaquillant mleka za uklanjanje šminke je prožeta vodenim ljiljanom, poznatim po svojim pročišćavajućim svojstvima, i obogaćena glicerinom i hranljivim voskom jasmina. Obezbeđuje uklanjanje šminke koje je nežno i efikasno, što jača barijeru kože. Namenjeno za svakodnevnu upotrebu, ujutru i uveče, samostalno ili pre Dior OFF/ON³ pene za dvostruko čišćenje.

 

Uklonite šminku Diorovim mlekom za čišćenje sa pročišćavajućim francuskim vodenim ljiljanom² iz novih Diorovih vrtova. Obogaćena voskom jasmina, njegova formula hidrira i neguje vašu kožu dok uklanja tragove šminke. Napravljeno od 96%³ sastojaka prirodnog porekla, ovo mleko za čišćenje jača kožnu barijeru i hidrira kožu.

 

Vodeni ljiljan za pročišćavanje koji se nalazi u formuli za uklanjanje šminke za oči i usne je sastojak poznat po svojoj sposobnosti da pročišćava okolinu. Ključ za ovo svojstvo prečišćavanja je fenomen helacije, koji uključuje hvatanje i zadržavanje nečistoća kao što su teški metali, tako da se ne šire u vodi. Unet u sredstvo za uklanjanje šminke za oči i usne, pročišćavajući vodeni ljiljan pomaže u pročišćavanju² kože.

 

Pročišćavajući lokvanj dolazi iz bašte Latour-Marliac, legendarnog doma lokvanja od 1875. godine. Nešto kasnije, 1889. godine Žozef Bori Latur-Marlijak je otišao u Pariz na Svetsku izložbu, kojoj je prisustvovao i Klod Mone. Čuveni slikar impresionista je ovom prilikom od njega naručio lokvanje, čime je Latour-Marliac postao njegov zvanični dobavljač. Smešten u Templ-sur-Lot, odakle potiče francuski lokvanj, novi Dior vrt obezbeđuje sledljivost, metod uzgoja i širok domet francuskih lokvanja. Da bi poboljšali proces berbe i dodatno povećali njihov pozitivan uticaj na lokalni biodiverzitet, timovi kuće Dior i Latour-Marliac uspostavili su regenerativni sistem uzgoja bez presedana za rasadnik. Rizom svake biljke ubrane za Dior preseče se na dva dela kako bi se zadržao deo čiji se izdanak odmah ponovo sadi. Filozofija koju dele svi Diorovi vrtovi, tako da priroda ostaje nepresušan izvor inspiracije i stvaranja. Vrt Latour-Marliac je prva umetnička Diorova bašta, u kojoj se lokvanji beru na način koji omogućava biljci da se dalje oporavi.

 

¹Iznos izračunat na osnovu standarda ISO 16128-1 i ISO 16128-2. Procenat vode uključen. Preostalih 4% sastojaka doprinosi performansama formule, senzornoj privlačnosti i stabilnosti.

²In-vitro test na sastojcima.

³Dior OFF/ON Cleanser se prodaje zasebno.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Nanesite mleko na lice, vrat i područje oko očiju pamučnim jastučićem ili prstima. Nežno masirajte kožu kružnim pokretima da biste uklonili šminku, čestice zagađenja i nečistoće. Nastavite na trepavice, a zatim na usne za potpuno pročišćavanje i umirujuće uklanjanje šminke. Višak mleka uklonite pamučnim jastučićem. OFF/ON³ penušavo sredstvo za čišćenje sa pročišćavanjem vodenog ljiljana¹ može se koristiti kao dopuna Diorovom mleku za čišćenje za savršeno čistu kožu.

 

Sastav:
AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE / DICAPRATE, COCO-CAPRYLATE / CAPRATE, C15-19 ALKANE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, NYMPHAEA ALBA ROOT EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM BENZOATE, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER WAX, HYDROXYACETOPHENONE, SCLEROTIUM GUM, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680013264

Pregled

Napišite vaš komentar

Le Lait Démaquillant au Nymphéa Purifiant Cleansing Milk 200ml

Dior je kreirao mleko za čišćenje, sastavljeno od 96%¹ sastojaka prirodnog porekla, koje uklanja šminku sa kože i otkriva njenu prirodnu čistoću. Nežno uklanja šminku i eliminiše nečistoće i čestice zagađenja. Dior Le Lait Démaquillant hidrira, jača i smiruje osećaj nelagodnosti na koži. Ovo mleko za čišćenje kombinuje bogatstvo ulja sa tečnošću mleka za nežno uklanjanje šminke.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje