• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Clarins Velvet Cleansing Milk 200ml | apothecary.rs
    Clarins Velvet Cleansing Milk 200ml | apothecary.rs
    Clarins Velvet Cleansing Milk 200ml | apothecary.rs
    Clarins Velvet Cleansing Milk 200ml | apothecary.rs
    Clarins Velvet Cleansing Milk 200ml | apothecary.rs
    Clarins Velvet Cleansing Milk 200ml | apothecary.rs
    Clarins Velvet Cleansing Milk 200ml | apothecary.rs

Delovanje:
Ovaj kremasti losion za čišćenje obogaćen nežnim kompleksom sa Clarinsove farme “Le Domaine Clarins” (organski žuti encijan i organski balzam od limuna) čisti i umiruje kožu lica, poštujući ravnotežu mikrobiote. Clarins Velvet Cleansing Milk je kremasto mleko za čišćenje sa nežnim, pročišćavajućim alpskim biljem koje topi laganu šminku, nečistoće i zagađivače, istovremeno čuvajući mikrobiotu kože. Ostavlja kožu mekom, čistom, hidratiziranom i neverovatno udobnom. Jednostavno isperite vodom ili obrišite pamučnom jastučićem natopljenom losionom za toniranje.

 

Novi Clarins nežni kompleks organskog zlatnog encijana i organskog ekstrakta matičnjaka—na održiv način uzgajan u Le Domaine Clarins, Clarinsovoj laboratoriji na otvorenom i farmi u francuskim Alpima, umiruje i omekšava kožu lica za izuzetno nežno čišćenje. Ekstrakt Moringe pomaže detoksikaciju kože eliminišući zagađivače. Dva prirodna humektanta podstiču prirodnu hidrataciju kože.

 

Pogodan za sve tipove kože i siguran za upotrebu na očima, licu i usnama. Osvežava čula cvetnim notama ljubičice, ruže, belog mošusa i sandalovine. Lako se ispire vodom ili losionom za toniranje. Dermatološki i oftamološki testirano. Bez boje.

 

Prednosti proizvoda:

- nežno uklanja šminku i zagađivače dok povećava hidrataciju - ostavlja kožu mekom, čistom, hidratizovanom i udobnom - čuva zdravu ravnotežu mikrobiote kože - bezbedno za upotrebu na licu, očima i usnama

 

Formulisano sa prirodnim ovlaživačima i nežno pročišćavajućim alpskim biljem, ovo kremasto mleko uklanja nečistoće i istovremeno povećava hidrataciju, i dovoljno je nežno za lice, oči i usne.

 

Način upotrebe:
Koristiti ujutru i/ili uveče.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, C14-22 ALCOHOLS, POLYSORBATE 60, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM CITRATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, T-BUTYL ALCOHOL, GENTIANA LUTEA EXTRACT*, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT [V3544A].

 

*Domaine Clarins. Organski sastojci su proizvedeni u skladu sa evropskom regulativom (EC 2018/848).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680011487

Pregled

Napišite vaš komentar

Velvet Cleansing Milk 200ml

Otkrijte Clarinsovu novu „zeleniju“ formulu mleka za čišćenje, koja je sada još nežnija za kožu za čišćenje i uklanjanje šminke.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje