Delovanje:
Sisley Floral Toning Lotion tonira, umiruje i priprema kožu za svakodnevnu negu. Koristi se za uklanjanje tragova nečistoće i šminke sa kože lica.

 

Način upotrebe:
Nanesite losion za toniranje svako jutro i veče, nakon uklanjanja šminke, čišćenja lica ili nakon maske. Dozvolite losionu da prodre u kožu nekoliko trenutaka pre nanošenja proizvoda za negu kože.

 

Sastav:
WATER / EAU / AQUA, ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM), LIMONENE, LINALOOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 250ml

005680013055

Pregled

Napišite vaš komentar

Floral Toning Lotion 250ml

Floral Toning Losion se koristi za uklanjanje tragova šminke i čišćenje kože. Formulisan sa hidrolatima ruže, kukuruza i hamamelisa, poznatih po svojim umirujućim i omekšavajućim svojstvima, ovaj losion je pogodan za suvu, osetljivu kožu. Tonira, umiruje i priprema kožu za vašu svakodnevnu negu kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje