Delovanje:
Formulisan za sve tipove kože, čak i za osetljivu, resetuje kožu tako da povrati svoje optimalno stanje: uravnotežena, hidrirana, gipka i blistava. Iz dana u dan, kožna barijera je jača, koža je otpornija i deluje zaštićeno od pojave znakova starenja.

 

Ova efikasna formula koja pojačava čula sastoji se od 98% sastojaka prirodnog porekla (2).

 

Svež, vodeni losion za jačanje je prvi suštinski korak u pripremi kože za ritual nege kože Abeille Royale.

 

(1) U poređenju sa losionom za medeni nektar koji je lansiran 2016. godina.

(2) Proračun zasnovan na međunarodnom ISO standardu 16128 Delovi 1 i 2, uključujući vodu. Preostalih 2% doprinosi optimizaciji integriteta formule tokom vremena i njene senzorne teksture.

 

Način upotrebe:
Kao prvi suštinski korak u rutini Abeille Royale, nanesite losion ujutro i uveče na očišćenu kožu. Sipajte nekoliko kapi losiona na dlan i protrljajte ruke. Nanesite nežnim tapkanjem na lice i vrat. Koža je savršeno pripremljena za sledeću fazu rutine nege kože.

 

Sastav:
AQUA (WATER), PROPANEDIOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERIN-3, MEL (HONEY), ROYAL JELLY, LECITHIN, CHLORPHENESIN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, TOCOPHEROL, ANGELICA KEISKEI EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680011880

Pregled

Napišite vaš komentar

Abeille Royale Fortifying Lotion with Royal Jelly 150ml

Ojačajte barijeru kože. 25 puta koncentrisaniji u matičnom mleču(1) zahvaljujući mikrokapsuliranju, losion za jačanje pomaže koži da odoli raznim stresorima i zagađenjima koja vidljivo utiču na njen kvalitet i lepotu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje