Delovanje:
Ova krema je formulisana sa 93% sastojaka prirodnog porekla koji pomažu koži. Istraživanje kuće Guerlain otkriva moć belog meda, s efikasnošću koja može da se uporediti s niacinamidom⁵, a u kombinaciji s vitaminom C za kompletno delovanje na sjaj kože i tamne fleke. Dynamic Blackbee Repair Technology takođe podržava prirodne mehanizme samorevitalizacije kože, pružajući neviđene⁶ performanse³ na sjaju i čvrstoći kože lica.

 

Guerlain Abeille Royale Clarify & Repair Creme je obogaćena snažnim medom, uparena s koncentratom koji aktivira sjaj i kombinuje vitamin C¹ za borbu protiv tamnih fleka², kao i beli med koji vraća sjaj. Iz dana u dan tamne mrlje se smanjuju, tekstura kože je prefinjena, bore se izglađuju, a koža lica izgleda vidljivo mlađe.

 

Klinički rezultati⁴:

- vidno smanjuje tamne fleke za 8 nedelja

- povećanje sjaja kože za +46%

- povećanje elastičnosti kože za +44%

- povećanje čvrstoće kože za 40%

 

Guerlain istraživanje otkriva moć belog meda, sa efikasnošću razjašnjavanja koja se može uporediti sa niacinamidom⁵, referentnim aktivnim sastojkom, u kombinaciji s vitaminom C¹ za kompletno delovanje na sjaj kože i najvidljivije poremećaje pigmentacije, tamne fleke.

 

Istaknuti sastojci:

- derivat vitamina C sa antioksidativnim svojstvima (vidljivo poboljšava tamne fleke i otkriva blistavost tena)

- beli med koji aktivira svetlost (efikasnost razjašnjavanja uporediva sa niacinamidom)

- Dynamic Blackbee Repair Technology (kontinuirano vidljivo ispravlja bore i gubitak čvrstoće kože)

 

Abeille Royale Clarify & Repair Creme spada u Guerlainov pristup posvećenosti. Njegov poklopac se čuva i koristi sa novim punjenjem⁷. 15% lakša staklena tegla sadrži između 20% i 40% recikliranog stakla. Njeno pakovanje kartona je odgovorno nabavljeno (FSC Mix).

 

Uz obalu Francuske, ostrvo Ouessant je prirodni rezervat u kojem živi čista i zaštićena vrsta crnih pčela. Ove pčele proizvode med sa izuzetnim svojstvima. Da bi zaštitili ove dragocene pčele, Guerlain je pokrovitelj Udruženja za zaštitu crnih pčela Bretanje, koje obezbeđuje njen razvoj i zaštitu.

 

¹Derivat vitamina C.

²In vitro test sastojka.

³Proračun zasnovan na međunarodnom standardu ISO 16128, uključujući vodu.

⁴Klinička procena od strane dermatologa na osnovu gustine pigmentnih mrlja – Asian Skin Aging Atlas, R. Bazin & F. Flament – 47 žena, dva puta dnevno, posle 8 nedelja.

⁵Ex vivo test, uporedna studija belog meda i niacinamida u količini od 0,1% svakog, o sintezi i distribuciji melanina, posle 6 dana.

⁶Za Guerlain.

⁷Nekompatibilno s poklopcem iz prethodnih Guerlain Abeille Royale krema.

Izvor: Guerlain.

 

Način upotrebe:
Nanesite ujutro i uveče na lice i vrat. Za učvršćivanje: ivicom kažiprsta masirajte nadole preko ivica nosa. Zagladite prema spoljašnjoj strani lica do ušiju, još uvek koristeći ivicu kažiprsta.

 

Za podizanje: povucite dlanove ruku duž svake strane vilice, počevši od dna brade i krećući se prema ušima. Završite spoljnim zaglađujućim potezima vrhovima prstiju preko područja ivica očiju.

 

Sastav:
AQUA (WATER), GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE / DICAPRATE, PENTYLENE GLYCOL, ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYGLYCERIN-3, STEARETH-21, ASCORBYL GLUCOSIDE, CETYL ALCOHOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, STEARYL ALCOHOL, ROYAL JELLY, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, DIMETHICONE, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, STEARETH-2, PARFUM (FRAGRANCE), PROPANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CELLULOSE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, CHLORPHENESIN, MEL (HONEY), SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, MEL EXTRACT (HONEY EXTRACT), SODIUM HYALURONATE, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT, SORBITAN ISOSTEARATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HYDROXYACETOPHENONE. GUERLAINABEILLEROYALE

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014912

Pregled

Napišite vaš komentar

Abeille Royale Clarify & Repair Creme 50ml

Krema za lice koja je formulisana sa 93% sastojaka prirodnog porekla i umanjuje izgled tamnih fleka i bora, dok ujedno oplemenjuje teksturu kože. Idealna za normalnu, suvu, kombinovanu i masnu kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje