Delovanje:
Lice i oči su savršeno očišćene. Koža je čista, meka, gipka i udobna. Jedinstvena senzualnost za pravi trenutak blagostanja. U dodiru sa kožom, balzam se topi i pretvara u delikatno ulje za efikasno uklanjanje šminke. U kontaktu sa vodom, ovo ulje se pretvara u mlečnu emulziju kako bi se olakšalo ispiranje. Ostavlja meku završnicu bez masnog osećaja.

 

Namenjeno za sve tipove kože. Tolerancija testirana pod oftalmološkom i dermatološkom kontrolom. Savršeno očišćen, ten izgleda lepše i blistavije. Koža je nahranjena i meka, vraća udobnost i gipkost. Ne ostavlja mastan film.

 

Način upotrebe:
Nanesite malu količinu na suvu kožu. Nežno masirajte lice i područje oko očiju dok se proizvod ne pretvori u ulje. Pažljivo isperite mlakom vodom: ulje se pretvara u mlečnu emulziju za lako i savršeno čišćenje i uklanjanje šminke.

 

Sastav:
BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CETYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, BISABOLOL, PAEONIA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, FRAGRANCE (PARFUM), DEHYDROACETIC ACID, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125g

005680013056

Pregled

Napišite vaš komentar

Triple-Oil Balm Make-up Remover and Cleanser 125g

Dekadentni balzam za negu kože sa 3 hranljiva i omekšavajuća ulja (Babasu, Shea i Macadamia) koji kombinuje dvostruku efikasnost uklanjanja šminke i čišćenja za intenzivnu udobnost kože lica. Samo jednim pokretom efikasno uklanja šminku sa lica i očiju, čak i vodootpornu, kao I nečistoće i tragove zagađenja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje