Delovanje:
Micelarna pena namenjena za sve tipove kože. Blaga, ali efikasna uklanja nečistoće i vodootpornu šminku. Obogaćena hidratantnim sastojcima koji čiste kožu bez isušivanja. Pogodna za svakodnevnu primenu i kod osoba sa osetljivom kožom.

 

Ključni sastojak Eucerin DermatoCLEAN [Hyaluron] micelarne pene je hijaluronska kiselina. Hijaluronsku kiselinu formiraju ćelije kože i ona je deo vezivnog tkiva kože. Jedna od njenih ključnih funkcija je zadržavanje vlage, a ima sposobnost da vezuje vodu između 1.000 i 10.000 puta svoje sopstvene težine (tj. jedan gram vezuje između jednog i deset litara). Kako starimo, prirodna sposobnost kože da proizvodi hijaluronsku kiselinu se iscrpljuje, a bore počinju da se formiraju i produbljuju.

 

Pored hijaluronske kiseline, Eucerin DermatoCLEAN [Hyaluron] micelarna pena sadrži i APG kompleks. APG kompleks (skraćeno od Alkilpoliglucoside) je izuzetno blago sredstvo za čišćenje. "G" označava glukozid, koji je površinski aktivna tvar prirodnog porekla. Surfaktanti su aktivni sastojci u sredstvima za čišćenje koji im omogućavaju da očiste kožu podizanjem i uklanjanjem nečistoća. Postoji nekoliko različitih vrsta surfaktanata koji se široko koriste u proizvodima za čišćenje kože. Anjonski (negativno naelektrisani) surfaktanti se često koriste zbog svojih odličnih svojstava pene, ali je dokazano da je Glukozid (koji je nejonski, bez punjenja) posebno nežan za kožu.

 

Bez parfema, bez alkohola, oftalmološki testirano, pogodno za upotrebu kod osoba sa kontaktnim sočivima.

 

Način upotrebe:
Koristite micelarnu penu kako biste očistili kožu ujutru i uveče. Pritisnite pumpicu i iz nje će izaći pena. Vrhovima prstiju nanesite je na lice, vrat i dekolte, i blago umasirajte u kožu kako biste uklonili nečistoće ili šminku. Možete prethodno navlažiti lice ako želite, ali nije neophodno. Isperite toplom vodom.

 

Sastav:
HYALURONIC ACID, APG COMPLEX, AQUA, POLOXAMER 124, GLYCERIN, ARGININE HCL, GLYCERYL GLUCOSIDE, SODIUM HYALURONATE, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, TRISODIUM EDTA, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, 1,2-HEXANEDIOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680014393

Pregled

Napišite vaš komentar

DermatoCLEAN [Hyaluron] Micellar Foam 150ml

Micelarna pena koja kombinuje izrazito blage komponente za čišćenje sa hijaluronskom kiselinom i drugim sastojcima za hidrataciju dobijenim iz prirode, kako bi pomogli koži da održi svoj prirodni balans i hidrataciju. Pruža koži čist, hidriran i svež osećaj.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje