Delovanje:
Micelarna voda koja čisti, uklanja šminku i umiruje kožu jednim brzim pokretom. Još bolje, njegova nežna formula ne isušuje kožu. Sadrži ekstrakt moringe koji pomaže u uklanjanju čestica zagađenja i ekstrakt zlatnog encijana sa ultra-umirujućim i umirujućim svojstvima.

 

Ova umirujuća formula, sa voćno-cvetnim notama, sadrži osvežavajući koktel moringe koja se bori protiv zagađenja i umirujući ekstrakt organskog zlatnog encijana kako bi vaša koža izgledala zdravo, blistavo i prefinjeno.

 

Veganski proizvod. Bez ftalata, parabena i sulfata, koji kožu odmah čine čistom, umirenom i osveženom. My Clarins proizvodi ne sadrži sastojke životinjskog porekla i nisu testirani na životinjama.

 

Benefiti proizvoda:

- čisti lice, oči i usne u jednom brzom koraku

- nežno rastvara šminku, ulje i nečistoće

- umiruje i omekšava kožu

- osvežavajuća formula na biljnoj bazi

 

Način upotrebe:
Natopite pamučni tupfer vodom za čišćenje. Nežno obrišite lice, oči i usne ujutro i uveče. Nema potrebe za ispiranjem.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, POLOXAMER 184, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, METHYLPROPANEDIOL, PPG-26-BUTETH-26, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM/FRAGRANCE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, PHENYLPROPANOL, SODIUM CITRATE, GENTIANA LUTEA EXTRACT, CITRIC ACID, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT [V3875A].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680011594

Pregled

Napišite vaš komentar

My Clarins Re-Move micelarna voda 200ml

Osvežavajuća micelarna voda koja čisti, uklanja šminku i umiruje kožu u jednom koraku. Savršeno trenutno sredstvo za uklanjanje šminke.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje