Delovanje:
Mineralizovana Vichy micelarna voda sa mlečnom kiselinom za mešovitu do masnu kožu. Namenjena je za lice i oči, čisti, uklanja šminuku, pročišćava i matira kožu. Bez ispiranja.

 

Način upotrebe:
Natopite tupfer i nežno očistite lice kako biste uklonili šminku i nečistoće. Može se koristiti ujutru i uveče. Ispitano pod dermatološkim nadzorom na mešovitoj do masnoj koži. Primerno za osetljive oči.

 

Sastav:
AQUA, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM HYDROXIDE, POLOXAMER 184, LACTIC ACID, SALICYLICACID, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400ml

005680013372

Pregled

Napišite vaš komentar

Pureté Thermale Eau Micellaire Minéral Lactic Acid 400ml

Snažna micelarna voda za čišćenje lica obogaćena Vichy vulkanskom vodom i mlečnom kiselinom prirodnog porekla. Čisti i uklanja šminku, pročišćava kožu, matira i osnažuje kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje